رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:
میزان تولید گوشت قرمز در مازندران 70 هزار تن است
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - ساری- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، میزان تولید گوشت قرمز و مرغ در استان به ترتیب 70 و 240 هزار تن اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر ، عزیزالله شهیدی فر عصر چهارشنبه در نشست مدیران استان با شرکت سرمایه گذاری شستا با اشاره به ارزش 10 درصدی تولیدات کشاورزی در اقتصاد استان گفت: در حال حاضر 374 هکتار گلخانه در استان وجود دارد که باید ان را به حدود 500 هکتار برسانیم.
وی میزان تولید گوشت را 70 هزار تن و تولیدات مرغ را 240 هزار تن اعلام کرد و گفت: دو سوم تولیدات در استان مصرف و مابقی به کشور ارسال میشود.
شهیدی فر ادامه داد: ایجاد شهرک دامپروری در مطنقه فیروزکلا نوشهر از جمله طرحهایی است که شرکت شستا میتواند روی آن برنامه ریزی کند و این طرح قابلیت تأمین 200 هزار تن شیر در سال دارد و برای 215 نفر اشتغال پیش بینی کرده است.
شهیدی فر اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را 1,300 میلیارد ریال ذکر کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، شرکت زربال را از جمله طرحهای قابل سرمایه گذاری برشمرد و گفت: این طرح در مساحتی 11 هزار مترمربع در دست اقدام است و تحت عاملیت بانک کشاورزی اجرا شده است.
وی افزود: شرکت پروژه شرکت دام آلاشت از دیگر طرحهای قابل واگذاری بوده که در منطقه بکر و گردشگری واقع شده است.
-
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۶:۲۷
-
۵۲ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/110076/