پیام مازند

آخرين مطالب

کرونا از زبان یک بیمار قرنطینه‌ای در مازندران مقالات

کرونا از زبان یک بیمار قرنطینه‌ای در مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری - قاسم یکی از بیماران کرونایی بیمارستان آیت الله روحانی بابل است که این روزها با این ویروسی ناخوانده دست و پنجه نرم می کند ، ولی در همین گیر و داری که سلامتیش در معرض تهدید قرار دارد ، مهم‌ترین نگرانیش انتقال ویروس به اطرافیان توسط افرادی است که تهدید این ویروس را جدی نمی‌گیرند.

مازندران این روزها در ردیف جلوی مقابله باویروسی ناخوانده به نام کووید-19 است که از خانواده ویروس کرونا یا همان آنفلوانزا محسوب می شود و نه تنها به خطرناک بلکه به سرع قابل شیوع و انتقال است.
این ویروس که ابتدا از استان ووهان چین خود را به دنیا رسما معرفی کرده اکنون حدود 60 کشور جهان از جمله کشورمان را به خود مبتلا کرده است.
همان طور که گفته شد سرعت این ویروس چشم گیر است و با وجود امکانات و تکنولوژی عصر حاضر و قرنطینه های سخت توانست تا کنون موارد مبتلا را از مرز 100 هزار نفر بگذراند.
به گفته متخصصان یکی از مهم ترین راه مقابله با ویروس کووید-19 جلوگیری از انتقال آن یا همان شکستن زنجیره انتقال آن با قرنطینه افراد مبتلا و یا مشکوک به ابتلا در خانه و یا واحدهای درمانی همچون بیمارستان است.
قرنطینه بیمارستانی در مازندران از حدود 2 هفته پیش آغاز شد . این وضعیت سبب بی خبری مردم از احوال بیماران کرونایی و گمانه زنی و افزایش نگرانی عمومی شد. بی خبری این روزها اخبار و شایعات متفاوتی را از درون بیمارستان های مازندران از حال و احوال بیماران کرونایی به گوش می رساند.اگر گشتی در شبکه اجتماعی و فضای مجازی بزنید نقل وقول هایی از درون بیمارستان ها و مراکز قرنطینه کرونایی فراوان یافت می شود که با طعم تلخ و شیرین همراه است.
برای آگاهی از آنچه به بیماران کرونایی در واحدهای درمانی می گذرد ، خبرنگار ایرنا در تماس تلفنی با یکی از بیماران بستری در بیمارستان روحانی بابل با وی گفت و گو کرد.
قاسم که به دلایلی اجتماعی خبرگزاری از آوردن نام کامل وی معذور است از مبتلایان قطعی به کرونا به خبرنگار ایرنا گفت: از حدود پنج روز پیش پس از اعلام مثبت بودن جواب تست کرونا بستری شدم.
این بیمار که خود از نیروهای خدماتی بیمارستان شهید بهشتی بابل است، افزود: به تصور خودم 7 تا 8 روز پیش در بیمارستان محل کارم به این ویروس مبتلا شدم.
قاسم به شرایط ابتدایی بیماری اش اشاره می کند و ادامه می دهد: در ابتدا علائم خاصی از بیماری نداشتم اما کم کم دچار سرفه های خشک و سردرد شدم و بعد شرایط حادتر شد.
سرفه یا صاف کردن گلو؟
وی گفت: ابتدا سرفه هایم مانند وضعیتی بود که انگار با صدای بلند آواز خواندم و گلویم خشک و تحریک شده و یا مثلا زیاد حرف زدم و گلویم خشک شده به سرفه افتادم یا باید گلویم را صاف کنم و این وضعیت مدام برایم تکرار می شد.
این بیمار ادامه داد : در ادامه این وضعیت ، تب و لرز هم به سراغم آمد و از اینجا بود که مشکوک شدم که نکند بیمار شده ام ؟ به بیمارستان مراجعه کردم و پس از ارزیابی سرپایی اقدام به بستری من کردند و سپس بر اساس آزمایشات انجام شده ابتلای من به ویروس کرونا قطعی شد و در نهایت قرنطینه شدم.
او که الان در شرایط قرنطینه و اتاق ایزوله به سر می برد، گفت: کرونا درمان خاصی ندارد و اقدام و درمان خاصی را پشت سر نگذاشته ام و اقدامات درمانی بیشتر تاکنون جنبه نگهداری و مراقبت داشته است.
قاسم به تجویز داروهای تقویتی توسط پزشکان معالج و مصرف آنها اشاره کرد و گفت: پرستاران و پزشکان شبانه‌روز در حال زحمت کشیدن و مراقبت از بیماران هستند.
خستگی پرستاران با مراقبت و نگهداری شبانه روزی
این بیمار مبتلا به کرونا که خود جزو نیروهای خدماتی بیمارستان بود ، اظهار داشت: در زوهای نخست تجهیزات و امکانات بسیار محدود بود و حتی ماسک و لباس مخصوص نیز در اختیار پرستاران قرار نداشت.
وی با اشاره به اینکه اکنون شرایط بسیار متفاوت شده و همه کادر درمانی از تجهیزات کامل برخوردارند، افزود: بزرگ ترین مشکل بیمارستان کمبود نیروی پرستار است که منجر به خستگی بیش از اندازه پرستاران شده است .
به گفته قاسم ، برخی از پرستاران و پزشکان مجبور هستند چند شیفت کار کنند که توان جسمی آنها را بسیار پایین آورده است.
این بیمار افزود: در طول مدتی که من بستری هستم می گویند که فوتی هم در بین بیماران قرنطینه بوده ولی زیاد نبوده و شنیده ام اغلب آنها سن بالایی داشتند و به دلیل کهولت سن و ضعف جسمانی نتوانستند مقاومت کنند چون کرونا فعلا دارو ندارد و این تنها مراقبت و نگهداری است که سبب بهبود بیماران می شود..
قایم گفت : چندین بیمار نیز تاکنون بهبود یافته و مرخص شده اند و برخی نیز از دوستان و آشنایان خودم بودند که توانستند دوران بیماری را پشت سر بگذارند.
وی به وضعیت خود اشاره کرد و گفت: من هم در حال حاضر اوضاع جسمی بهتری نسبت به روزهای اول بیماری دارم و تنها مقدار کمی احساس سرگیجه دارم اما سردرد و سرفه ام بهتر شده است.
قاسم بزرگترین نگرانی خود و دیگر بیماران کرونایی را نگرانی انتقال ویروس به خانواده عنوان کرد و افزود: بیماران در صورت مشکوک بودن به کرونا سعی کنند ورزش و تعذیه مناسب را داشته و در عین حال تحت نظارت هم باشند
این بیمار کرونایی بر مراجعه افراد مشکوک به بیمارستان و پزشک تاکید کرد و گفت: اما بستری شدن در بیمارستان چاره ای برای درمان بیماری کرونا نیست و تنها راه تقویت جسمی و روحی است.
وی بار دیگر بر تقویت روحی تاکید کرد و گفت: نزدیکان بیماران کرونایی سعی کنند به این افراد روحیه دهند زیرا خودباختگی نخستین عامل تضعیف جسمی است که منجر به تسلیم شدن می شود.
برچسب‌ها
ویروس کرونا مازندران
پروندهٔ خبری
کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/116468/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند

ببینید | خلاصه بازی ذوب آهن 0 - نساجی مازندران 2

ثبت 2589 نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد

سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

درویش با یحیی گل‌محمدی دوباره تماس گرفت

مرتفع‌ترین رصدخانه جهان رسما کار خود را آغاز کرد

حمایت درمانی خانواده شهدا 100 درصد افزایش یافت

محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد

پشت پرده برکناری علی خطیر؛ پرداخت پول بدون اجازه!

قدرت‌نمایی شبانه پلنگ در مازندران (فیلم)

معاون سیاسی استانداری فارس مطرح کرد: برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

افشاگری جعفرزاده از طراح ایده ساخت 4 میلیون مسکن /فقط در حد یک کد می گویم که...

همدلی سازمان منطقه آزاد، نهادها و اصناف برای بهبود شرایط کارگران/ امضای تفاهم نامه تنظیم امور کار درجزیره کیش

داستانک/ آداب و رسوم الکی

شاعرانه/ بگو به باران ببارد امشب

اجتماع مردمی حامیان طرح نور

اجتماع مردمی حمایت از طرح «نور» در مشهد

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

معاون استانداری فارس مطرح کرد: برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

اجتماع عظیم مردم متدین مشهد مقدس در حمایت از طرح «نور»

دل دوستان شکستی!

تغییر چهره «خاله الیویا» در سریال «قصه‌ های جزیره» پس از گذشت 34 سال

بهترین سریال های کره ای با موضوع سفر در زمان

اولین عکس از سریال «آقای قاضی؛ شعبه 121» منتشر شد

تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور

ورزشگاه ماهفروجک قبل از شهریور باید تکمیل شود

بن کتاب دانشجویان و طلاب چقدر است؟

شعرخوانی زیبا دکتر کاکاوند از سعدی

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

انتشار اعلان نمایشگاه کتاب

با الگوپذیری از معلم شهید مطهری نقش واقعی معلم و استاد را در کشور به ثمر برسانیم

ادای احترام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مقام شامخ شهدای مازندران

ممنوعیت تردد خودروهای سنگین در 7 محور شمالی کشور از امروز تا شنبه 15 اردیبهشت ماه

غضنفرآبادی: نیاز نبود موضوع «طرح نور» در صحن مجلس مطرح شود

طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند

مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران

علیرضابیگی: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایراد / به نظر می‌رسد خوفی از دستگاه‌های نظارتی وجود ندارد

حمله تند مشاور سابق احمدی نژاد به زاکانی /می خواهد 2 میلیارد یورو از جیب تهرانی ها به جیب کمپانی ها چینی واریز کن

جزئیات جدید از پشت پرده مسمومیت پزشکان در شیراز

سخنان دلنشین دکتر مجتبی شکوری

قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور

نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!

نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی

هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است

درخشش غرفه سازمان منطقه آزاد کیش در نمایشگاه اکسپو 2024 تهران

از شبنم عشق خاک آدم گل شد

تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور

هشدار؛ سامانه جدید بارشی در راه مازندران است