پیام مازند

آخرين مطالب

مربی سابق تیم ھای ملی دوچرخه سواری کشور مطرح کرد

آینده مبھم در انتظار ورزش دوچرخه سواری ورزشي

  بزرگنمايي:

پیام مازند - مربی سابق تیم ھای ملی دوچرخه سواری کشور گفت: با توجه به سومدیریت ھا، عدم برنامه ریزی دقیق، کمبود مربیان حرفه ای و فقدان سرمایه گذاری در این بخش، خارج شدن باشگاه ھای حرفه ای ایران از سطح اول آسیا و کاھش تدریجی مدال ھای ایران در این رشته به آینده دوچرخه سواری خوش بین نیستم.
ادگار شمعونیان در گفت و گو با ایسنا مازندران، با بیان اینکه کسب مدال آوری ایران در مسابقات قھرمانی دوچرخه سواری طی سال گذشته کاھش تدریجی داشته است، اظهار کرد: سالیان متمادی دوچرخه سواری جاده ای کشور جزء ٣ تیم برتر قاره کھن بود اما متاسفانه این موضوع در سال ھای اخیر به شدت کمرنگ شده و فارغ از تنوع مدال ھا، ایران مدالی را در مسابقات بازی ھای آسیایی ٢٠١٨ و ھمچنین مسابقات قھرمانی آسیایی پیست ٢٠١٩ از آن خود نکرده است.
وی با اشاره به اینکه تیم ملی دوچرخه سواری ایران با داشتن ٢ سھمیه مستقیم از ٣ سھمیه موجود در المپیک ٢٠١ 6 باز هم در المپیک سال آینده دست خالی بوده است، تصریح کرد: مسابقات دوچرخه سواری پیست، امکان گرفتن سهمیه را از دست داده و در مسابقات جاده ای نیز تاکنون امتیاز کافی برای دریافت سهمیه به دست نیامده است.
مربی سابق تیم ھای ملی دوچرخه سواری با اشاره به فاصله زمانی کمی که تا المپیک ٢٠٢٠ باقی مانده، عدم حضور ایران در این مسابقات را دور از انتظار ندانست و گفت: فدراسیون دوچرخه سواری توان جذب مربی حرفه ای را ندارد و با عدم حضور مربیان خارجی و نیز کمبود مربیان حرفه ای فدراسیون، از ورزشکاران حرفه ای یا قھرمانانی که به تازگی مدال کسب کرده بدون داشتن تجربه کافی برای مربیگری در سطح ملی در قالب مربی استفاده می کند.
شمعونیان با تاکید بر اینکه مربیگری شامل آیتم ھای متفاوتی نظیر آشنایی به تغذیه،دانش علم تمرین،روانشناسی و بدنسازی در کنار علم دوچرخه سواری است، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری برای پرورش مربیان و استفاده از پتانسیل ھای داخل کشور و در ادامه اجرایی کردن خواسته ھا و برنامه ھای مربیان، قطعا موفقیت را به دنبال خواھد داشت.
داور ملی در رشته دوچرخه سواری یکی از علت ھای عدم موفقیت ورزشکاران را حضور نداشتن مستمر در مسابقات متعدد دوچرخه سواری دانست و افزود: دلایل کسب مدال ھای رنگارنگ در سنوات گذشته وجود چند باشگاه حرفه ای در کشور نظیر پتروشیمی تبریز، پیشگامان کویر یزد، شھرداری تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی و سایر باشگاه های مطرح کشور بود که مسبب حضور ورزشکاران در مسابقات تور و آمادگی آنان می شد.
وی با اشاره به اینکه حضور ورزشکاران رشته دوچرخه سواری در تورنمت ھا، به شرکت در چند مسابقه جایزه بزرگ و لیگ سه مرحله ای کشور محدود شده است، گفت: مهم ترین برنامه یک مربی در ھر رشته ورزشی باید حضور در مسابقات متعدد و شرکت در چندین پیکار بین المللی باشد.
سو مدیریت ھا و چالش ھای فدراسیون دوچرخه سواری
شعمونیان در ادامه بیان کرد: کمیته ملی المپیک بناییه ای مبنی بر وجود سو مدیریت و چالش ھای گوناگون در فدراسیون دوچرخه سواری صادر کرده، اما سوال مھم اینجاست که علی رغم اشراف کمیته ملی المپیک به ضعف ھا چرا ھیچ اقدام و اتفاق خاصی در جھت تحول، تغییر و پیشرفت صورت نمی گیرد؟
کارشناس مدیریت ورزشی افزود: تا زمانی که ریشه یابی و ارزیابی اصولی انجام نگیرد ھیچ تغییر و پیشرفتی میسر نشده و نمی توانیم مشکلات را بر گردن شانس و اقبال بیندازیم،برای رسیدن به پیشرفت باید ضعف ھا را شناسایی کرده و در صدد رفع آن برآییم با باور داشته باشیم که در شاخص ھای مختلفی مانند استعدادیابی، آموزش، برگزاری منظم مسابقات لیگ و مربیگری ضعف آشکار وجود دارد.
نقش تاثیرگذار برخی ارگان ھا در توسعه ورزش کشور
مربی سابق تیم ھای ملی دوچرخه سواری از تاثیر برخی ارگان ھا نظیر راھنمایی و رانندگی، شھرداری ھا و آموزش و پرورش در جھت پیشرفت و توسعه ورزش ھمگانی و قھرمانی خبر داد و گفت: راھنمایی و رانندگی می تواند با در نظر گرفتن قوانین مناسب برای دوچرخه آن را به عنوان یک وسیله نقلیه کاربردی مورد اھمیت و توجه قرار دهد.
مدرس بین المللی فدراسیون دوچرخه سواری، نھاد شھرداری را موثرترین ارگان در ارتباط با توسعه این ورزش دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد فضاھا و پیست ھای مناسب برای گروه ھای مختلف سنی و الگو پذیری از کشورھای پیشرو برای ایجاد بستر مناسب تردد این وسیله نقلیه و امتداد مسیرھای دوچرخه سواری در تمام نقاط شھری می تواند به توسعه این ورزش در ابعاد ھمگانی و قھرمانی کمک شایانی کند.
وی پیشنھاد ایجاد زیرساخت مناسب برای نقل و انتقال دوچرخه به وسیله مترو و اتوبوس شھری به ویژه در کلان شھر تھران را مطرح کرد و افزود: این اتفاق می تواند گامی بلند به سمت فرھنگ سازی در استفاده از یک وسیله نقلیه سبز و نیز کاھش ترافیک شھرھای بزرگ باشد.
شمعونیان آموزش و پرورش را بنیادی ترین ارگان در نھادینه کردن فرھنگ ورزش در جامعه دانست و گفت: بسیاری از قھرمانان ملی کشور از درون مسابقات منطقه ای آموزش و پرورش استعدادیابی شده و عضو تیم ملی شدند بنابراین بازگشت تعامل سازنده بین این ارگان و سازمان ورزش و نیز برگزاری کلاس ھای آموزشی و ورزشی فوق برنامه ھمراه با ایجاد زیرساخت ھای لازم در مدارس می تواند به پیشرفت و توسعه این ورزش در آینده منجر شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/84448/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز ماراتن علمی 38 هزار داوطلب آزمون سراسری در مازندران

آبشار زیبای داله‌لان نور‌آباد+فیلم

39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد

آغاز نوبت اول کنکور 1403 در مازندران

ثبت رکورد 17 میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور

صحبت های دادستان کل کشور درباره اجرای طرح نور

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

فعالیت 21 بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه 24 هزار هکتاری

فواید و مضرات باران 48 ساعته مازندرانی‌ها

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

برگزاری بیش از 300 برنامه هفته کار و کارگر در مازندران

خروج 5 پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار

فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود

برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان

شرکت 27 واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو

ربودن کودک 4 ساله از مقابل چشمان مادرش

تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!

چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟

حادثه تلخی که برای یک اتوبوس در اصفهان رخ داد

قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی

اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا

سیلاب برای قطار تهران-گرگان دردسرساز شد

انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود

تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال

چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!

رصد صفحات فضای مجازی قم در قالب طرح نور /به 150 نفر تذکر داده شد

توضیحات پلیس درباره طرح نور/ 90 درصد تذکر گیرندگان حجاب، پوشش خود را اصلاح کردند

ترفند متفاوت آدم ربایان به دام انداختن مردم

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است

40 درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند

تاخیر در واریز وجه قابل پرداخت کالابرگ فروشندگان را به دردسر انداخت

(تصاویر) اسکناس دوره ناصرالدین شاه قاجار چه بود و ارزش آن چقدر بود؟

استقلال سیاسی کشور ایران بی‌مثال است / تداوم جدی در اجرایی شدن طرح نور

تجمع بانوان قمی حمایت از طرح نور عفاف و حجاب

بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور

محمد خوش‌چهره: «اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!

تجمع بانوان قمی در حمایت از طرح نور عفاف و حجاب

وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران - شمال

حمایت همه جانبه دستگاه قضایی استان از طرح نور فراجا

بازدید جامعه ورزش کشور از یادمان‌های جنوب غرب خوزستان

اظهارات سردار جعفری در مورد طرح نور، ماجرای تذکر رهبر انقلاب و لایحه حجاب/ فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله (عج) سپاه: همه باید از طرح نور حمایت کنند

پرونده مافیایی در دنیای ایجنت‌ها؛ وقتی کمیسیون انتقال منجر به تهدید می‌شود

قدردانی بانوان در مرکز گلستان از مجریان طرح ملی «نور»

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد

حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا