پیام مازند
توسعه فروش محصولات مشاغل خانگی با مشارکت سازمان بهزیستی در مازندران
سه شنبه 26 آذر 1398 - 12:17:52
پیام مازند - ایسنا/مازندران ظهر امروز مدیر کل امور بانوان و خانوداه استانداری مازندران سمیه قاسمی طوسی با حضور روشن رییس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی، رمضان مهدی‌زاده مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی و علاءالدینی معاون توانمندسازی و اشتغال بهزیستی مازندران با هدف ارائه راهکارها و فرصت‌های ایجاد اشتغال برای زنان کارآفرین با سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران جمال باقری دیدار کردند.

جمال باقری سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران در این نشست که در سالن جلسات اداره کل بهزیستی برگزار شد، با اشاره به روش‌های نوین آموزش کسب و کار گفت: در این استان از گذشته روش‌ها و مهارت‌های شغلی به‌صورت سنتی آموخته و عرضه می‌شد.
وی با اشاره به عرضه محصولات زنان کارآفرین در بازارهای هفتگی تصریح کرد: متاسفانه این نوع عرضه پاسخگوی مناسبی برای فروش این محصولات نیست و یکی از اقدامات مهمی که می‌تواند فرصت مناسبی برای تقویت اشتغال پایدار زنان کارآفرین محسوب شود، ایجاد فضای مناسب برای فروش تولیدات آن‌ها است.
سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران با تاکید بر حذف دلالان از چرخه تولید تا مصرف خاطرنشان کرد: ضروری‌ست تا بواسطه تراکم جمعیت و گردشگرپذیر بودن استان، با برنامه‌ریزی دقیق و حرفه‌ای طرحی اجرا شود که ضمن ارائه محصولات در فضایی مناسب، با حذف دلالان، سود اصلی به تولید کننده برسد.
باقری ادامه داد: تمرکز بر شبکه‌سازی شغلی مبتنی بر زنجیره ارزش کسب و کارها راه‌حلی مناسب برای پایدار سازی مشاغل خرد و خانگی است.
وی خواستار ورود تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله اتاق بازرگانی، اداره صمت، اصناف، استانداری و اداره کار به حوزه اشتغال زنان سرپرست خانوار شد و افزود: با نظارت درست و بستر سازی مناسب وظیفه داریم اشتغال زنان کارآفرین را به سمتی ببریم که تولید تنها دغدغه این قشر شود.
لزوم توجه ویژه‌ به اشتغال زنان آسیب پذیر و زنان سرپرست خانوار
سمیه قاسمی طوسی مدیر کل امور بانوان و استانداری مازندران نیز در ادامه با بیان اینکه ضرورت دارد تا توجه ویژه‌ای به اشتغال زنان آسیب پذیر و زنان سرپرست خانوار معطوف شود، گفت: در همین راستا معاونت زنان استانداری به‌صورت کارفرما، جهاد دانشگاهی به‌عنوان مجری و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی به‌عنوان ناظر پیگیر اشتغال پایدار و مداوم زنان کارآفرین است.
وی بر استفاده از هماهنگی‌های استانی به‌عمل آمده جهت توسعه فضاهای فیزیکی فروش مشاغل خرد و خانگی و بهره گیری نهادهای حمایتی از این موضوع در پایداری مشاغل خرد تاکید کرد.
مدیر کل امور بانوان و استانداری مازندران به‌طور ویژه به استفاده از فضای مجازی برای فروش محصولات مشاغل خرد در استان با استفاده از توانمندی بوجود آمده در شرکت‌های نوپا اشاره داشته و خواستار بهره‌گیری نهادهای حمایتی از این فرصت در مازندران شدند.
قاسمی طوسی با تاکید بر اهمیت بهداشت، آموزش و ورزش بانوان در مسیر توانمندسازی آن‌ها خواستار همکاری بیشتر و استفاده از ظرفیت‌های بهزیستی در این رابطه شد و افزود: اهتمام به نهاد سازی در حوزه زنان، به‌عنوان یکی از اهداف اصل استانداری مازندران در بخش فعالیت‌های اجتماعی مدنظر قرارگرفته است.
رمضان مهدی‌زاده مدیر اشتغال جهاددانشگاهی مازندران نیز در این جلسه به ارائه شرح فرآیند طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و اقداماتی که تا کنون صورت گرفته پرداختند.
به گزارش ایسنا ، همچنین در این جلسه مقرر شد جهت معرفی متقاضیان طرح و ساماندهی فروش مجازی مشاغل خرد و خانگی با همکاری ادارات شهرستانی بهزیستی استان در قالب طرح ملی مشاغل خانگی طی کمیته مشترکی با امور بانوان، تعاون و جهاددانشگاهی اقدام شود.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/103597/توسعه-فروش-محصولات-مشاغل-خانگی-با-مشارکت-سازمان-بهزیستی-در-مازندران
بستن   چاپ