پیام مازند
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری خبر داد
لزوم توجه به استارت‌آپ‌ها در راستای کشف استعدادها و جمع‌آوری ایده در مازندران
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 11:15:49
پیام مازند - ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از لزوم توجه به استارت‌آپ‌ها در راستای کشف استعدادها و جمع‌آوری ایده در مازندران خبر داد.

اسداله تیموری یانسری صبح امروز در اختتامیه رویداد استارت‌آپ که در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد با بیان اینکه برگزاری برنامه‌هایی همچون استارت آپ‌ها تلاش ساده‌ای است تا استعدادهای جدید را در مقام ایده جمع آوری و ارزیابی شود، اظهار کرد: با استارت‌آپ‌ها می‌توان با نگاه تقاضا محور و مشکل محور به جامعه و کشاورزی در مازندران کمک کرد.
وی ضمن تشکر از جهاد دانشگاهی مازندران در برگزاری رویداد استارت‌آپی تصریح کرد: امید وارم این جشنواره‌ها بتواند به تولید ما کمک کرده و سهم دانش را در تولید افزایش داده و با بهینه سازی مناسب از چالش‌ها را کم کند.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی بیش از 30 چالش عمده داشته که برای هر کدام ماموریت‌های خاصی تعریف شده است و یکی از این چالش‌ها بحث سهم دانش در تولید و انتقال دانش به زنجیره دانش در جایی که کشاورزان ما هستند، است که متاسفانه در جامعه ما به لحاظ نداشتن نظام مدرن آن را نداشته‌ایم.
تیموری یانسری با بیان اینکه ماموریتی ویژه در دانشگاه‌های نسل اخیر واگذار شد که یکی ازاین ماموریت‌ها کشف مسائل جامعه با شیوه‌ای منطقی است، گفت: از سال 69 توسعه دانشگاه‌ها جدی گرفته شد و بعد از یک دهه خلأ پژوهش و فناوری حس شده است که از 69 تا 80 تلاش شد با توسعه فناوری و پژوهش نگاه جدیدی در حوزه آموزش ایجاد کرد.
وی با اشاره به اینکه تلفیق 10 ساله اول و دوم دستاورد خوبی داشت که نیروهای کارآمد را وارد دانشگاه کرد، گفت: بعد از دهه هشتاد دغدغه این بود که دانشگاه‌ها باید با رویکرد نوین وارد حل مسئله شوند که بر این اساس دانشگاه‌های قدرت آفرین در راستای اجرای این رویکرد ایجاد شد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه در حال حاضر در مجموع آموزش عالی کشور ظرفیتی فراهم بوده که برای هرکدام از مقوله‌ها برنامه های خوب و کاربردی داشت، تصریح کرد: اکنون بعد از گذشت 40 سال از انقلاب و اینکه بستر مناسب نیز فراهم است، 44 پارک فناوری، 70 مرکز رشد و مراکز تحقیقاتی عمده در کشور شکل گرفته است.
تیموری یانسری با مطرح کردن سوالی تحت عنوان آیا نسخه‌ای مثل دانشگاهی با عنوان ماموریتی، پژوهشی و کارآفرین می‌تواند راهکاری برای پیشرفت آینده کشور باشد، افزود: آیا می‌توان با پیشرفت و ساخت قارچ گونه دانشگاه‌ها به توسعه نیز پرداخت.
وی ادامه داد: چه جذبه‌هایی وجود دارد تا فناوری به عنوان یک نسخه اصلی برای آینده ما مطرح باشد و با این همه تاکید در فناوری، نوآوری، کارآفرینی و اشتغال چه اثراتی بر زندگی و سفره مردم به وجود می‌آید.
به گزارش ایسنا ، بیش ار 250 طرح ها داوری شد امروز 10 تا از این طرح ها تقدیر خواهد شد.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/114164/لزوم-توجه-به-استارت‌آپ‌ها-در-راستای-کشف-استعدادها-و-جمع‌آوری-ایده-در-مازندران
بستن   چاپ