پیام مازند
زندگی با کرونا باید به مردم آموزش داده شود
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1399 - 12:20:20
پیام مازند - ساری – ایرنا – مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه تاکنون دارو و روش درمانی برای ویروس کرونا یافت نشده است، گفت: از این پس باید مردم زندگی و همراهی با این ویروس را بیاموزند.

دکتر سیمین بابایی روز پنجشنبه در شورای اطلاع رسانی دولت افزود: تاکنون روش ها و برنامه های ارائه شده بر مبنای پیشگیری از ویروس کرونا بود که البته باید این روند تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه بیش از این نمی توان جامعه را محدود کرد، افزود: از این پس باید اطلاع رسانی ها، هشدارها و آگاهی بخشی به مردم در جهت زندگی با ویروس کرونا باشد زیرا هیچ روشی برای ریشه کن شدن این ویروس یافت نشده و ممکن است تا مدت طولانی نیز این مسئله ادامه داشته باشد.
به گفته مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، برای مواجهه و مقابله طولانی مدت با ویروس کرونا لازم است مهارت زندگی مردم در سطح خصوصی و اجتماعی تقویت شود.
بابایی به عادی شدن بخش زیادی از فعالیت های اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه این مسئله در همه کشورها اجتناب ناپذیر است ، اما این به معنای فقدان ضرورت رعایت بهداشتی فردی و عمومی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی نیست.
وی از مردم و رسانه های مازندران خواست تا ارتباط خود با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی افزایش داده تا از این طریق بتوان سطح مهارت عمومی برای زندگی با ویروس کرونا را ارتقا بخشید.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بالاترین سطح درمانی
مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: برخلاف برخی تصورات، دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان های تابع آن در بالاترین سطح درمانی خود قرار دارد و تجهیزات موجود نیز به استاندارد رسیده است.
بابایی افزود: تاکنون بیش از 77 میلیارد تومان برای مقابله با ویروس کرونا در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی هزینه شد که از این میزان حدود 50 میلیاردتومان مربوط به تجهیز ،نوسازی و زیرساخت های بخش درمانی و بهداشتی استان بود.
وی با بیان اینکه هنوز بخش های درمانی مازندران نیازمند تجهیزات بیشتر هستند گفت: با این وجود اکنون در شرایط مطلوبی به سر می بریم و کمبود زیرساختی برای مقابله با ویروس کرونا احساس نمی شود.
بابایی به کمک های چشمگیر خیرین در مجموعه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و گفت: در مدت 2 ماه گذشته حدود 28 میلیارد تومان از سوی خیرین استان به دانشگاه علوم پزشکی در قالب کمک های نقدی ، تجهیزات و اقلام مصرفی کمک شده است.
مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: طبق آخرین برآوردها 92 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران (به جز شهرستان بابل و بابلسر) تعداد 2 میلیون و 694 هزار و 779 نفر غربالگری کرونایی شدند.
وی افزود: طرح غربالگری همچنان ادامه خواهد داشت و مردم می توانند برای غربالگری به کلینیک های 18 گانه دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان مراجعه کنند و خدمات رایگان غربالگری کرونایی را دریافت کنند.
بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، ظرف 24 ساعت گذشته تعداد 62 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند و ظرف همین مدت تعداد 77 نفر از افراد مشکوک بستری شده از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
هم اکنون نیز 346 نفر بیمار با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.
برچسب‌ها
ویروس کرونا مازندران
پروندهٔ خبری
کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/124369/زندگی-با-کرونا-باید-به-مردم-آموزش-داده-شود
بستن   چاپ