پیام مازند
سهم ناچیز اقتصاد دریا در تولید ناخالص ملّی کشور
دوشنبه 20 مرداد 1399 - 17:17:13
پیام مازند - ایسنا/بوشهر وبینار "گفتمان مهارتی و اقتصاد کرانه ای، نگاهی به تاثیر دانشگاه فنی و حرفه‌ای در کارآفرینی دریایی" با محورهای علوم دریایی، منابع طبیعی دریا، اقتصاد و مدیریت دریا، و مهندسی دریا برگزار شد.

اکبر منصوری نسب، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: کشور ایران با قرارگیری در مجاورت خلیج‌فارس، دریای عمان و دریای خزر از موهبتی بزرگ برخوردار است، در حقیقت دریا به عنوان یک موهبت الهی در تسخیر انسان است.
وی با بیان اینکه ما از اقتصاد دریا کم‌ بهره برده ایم، افزود: ما آن طوری که باید و استفاده از دریا متناسب بود از آن بهره نبرده ایم، در شرایطی که موقعیت بسیار خوبی را در این زمینه‌ داریم و باید بیشتر بهره ببریم، متاسفانه سهم اقتصاد دریا در تولید ناخالص ملی کشور در حالت خوش‌بینانه بسیار ناچیز است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر دریا را اقتصادی پردرآمد و اشتغالزا توصیف کرد و گفت: اقتصاد دریا اقتصادی بزرگ است و ایران با داشتن ظرفیت های فراوان در این بخش هم می تواند مشکلات بیکاری را مرتفع سازد و هم گام هایی در جهت توسعه کشور بردارد.
منصوری نسب خاطرنشان کرد: توسعه صنعت گردشگری در ایجاد رشته های دریایی رویکرد بسیار مناسبی است که دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند با برنامه ریزی و سرمایه گذاری مناسب در بخش دریا علاوه بر درآمدزایی و ارزآوری برای هزاران نفر اشتغال ایجاد کرد.
وی تاکید کرد: به کارگیری علم و فناوری توام با مهارت در توسعه بهره وری کمی و کیفی از دریا تاثیرگذار است.
نگاه ویژه به کارآفرینی و اشتغال
امیر حیاتی، رئیس دانشکاه فنی و حرفه ای استان مازندران عنوان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای نگاه ویژه ای به کارآفرینی و اشتغال دارد و توانسته است در این راستا قدم‌های موثری بردارد.
حسن زارع، رئیس دانشکده فنی و حرفه ای محمود آباد نیز ضمن تشکر از حضور آموزشگران و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان های مازندران و بوشهر در این وبینار، بر استمرار چنین رویدادهایی در جهت اشتراک گذاری تجربیات تاکید کرد.
در ادامه پرویز باورصاد، پایه گذار استانداردهای آموزشی سازمان بنادر و دریانوردی؛ مهرشاد کوهستانی، مدیرعامل شرکت بازرگانی دریایی مهفامارین در حوزه دریا و آموزش های دریایی مطالبی را بیان کردند.
به گزارش ایسنا، وبینار "گفتمان مهارتی و اقتصاد کرانه‌ای با نگاه به تاثیر دانشگاه فنی و حرفه‌ای در کارآفرینی دریایی" با حضور پرویز باورصاد، پایه‌گذار استانداردهای آموزشی سازمان بنادر و دریانوردی و مهندس مهرشاد کوهستانی، مدیرعامل شرکت بازرگانی دریایی مهفامارین و روسای دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان‌های بوشهر و مازندران، روز دوشنبه 20 مردادماه 1399 به میزبانی دانشکده فنی و حرفه‌ای محمودآباد برگزار شد.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/142459/سهم-ناچیز-اقتصاد-دریا-در-تولید-ناخالص-ملّی-کشور
بستن   چاپ