پیام مازند
برای داشتن مواد غذایی سالم در شرایط کرونا چه کنیم؟
سه شنبه 11 شهريور 1399 - 09:40:42
پیام مازند - باشگاه خبرنگاران / متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای داشتن مواد غذایی سالم باید شیوه‌نامه‌های بهداشتی را پس از خرید رعایت کنیم.
در نخستین گام پس از وارد شدن به منزل باید فوری دستان خود را حداقل به مدت 20 ثانیه با آب و صابون بشوییم.
اگـر بـرای یـک فـرد آسیب‌پذیر خرید می‌کنیـم، خریـد را پشـت در بگذاریم و زنگ بزنیـم یا به آنها تلفن کنیـم و در زمان تحویل دورتر بایسـتیم.
یـک محـل تمیـز و ضدعفونی شـده را بـرای مرتـب کردن اقلام خریداری‌شده تعییـن کنیم.
انواع گوشت، تخم‌مرغ و مواد خوراکی فاسدشدنی دیگر را حداکثر تا دو ساعت پس از خرید در یخچال یا فریزر بگذاریم.
اگرچه خطر انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی، بسته‌بندی آنها و کیسه‌ها کم است، اما لازم است که اقدام‌های مربوط به ایمنی مواد غذایی را رعایت کنیم.
از آنجا که ویروس کووید 19 نیاز به یک میزبان حیوان یا انسان زنده برای تکثیر و زندگی دارد و نمی‌تواند بر روی سطح بسته‌بندی مواد خوراکی زنده بماند طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی نیازی نیست سطح بسته‌بندی مواد خوراکی را ضدعفونی کنیم.
به این دلیل که ویروس بر روی بدن انسان می‌تواند رشد و تکثیر یابد ،باید پس از کار با بسته‌های مواد خوراکی و پیش از غذا خوردن دست‌ها با آب و صابون شسته شود.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/145697/برای-داشتن-مواد-غذایی-سالم-در-شرایط-کرونا-چه-کنیم؟
بستن   چاپ