پیام مازند
رئیس مرکز علمی کاربردی کارآموزان چالوس:
راه حل معضل بیکاری، توسعه مهارت های کارآفرینی است
شنبه 15 شهريور 1399 - 14:14:45
پیام مازند - ایسنا/مازندران رئیس مرکز علمی کاربردی کارآموزان چالوس گفت: راه حل معضل بیکاری، توسعه مهارت های کارآفرینی است.

هدایت کیا لاشکی در گفت و با ایسنا، با معرفی مرکز علمی کاربردی کارآموزان چالوس ،گفت: این مرکز از سال 1382 با هدف آموزش همراه با مهارت در مقاطع کاردانی و کارشناسی تاسیس شد، که در حال حاضر 650 دانشجو در آن مشغول کسب علم و مهارت هستند.
وی با بیان اینکه هم اکنون این مجموعه در 10 رشته مهارتی فعالیت دارد، اظهار کرد: رشته ها با توجه به نیاز سنجی بازار کار تدارک دیده شده و شامل گرایش های کاربردی نظیر تعمیر و نگهداری آسانسور، فناوری اطلاعات، شبکه های کامپیوتری، برق صنعتی و ابزار دقیق و رشته حسابداری صنعتی است.
رئیس مرکز علمی کاربردی کارآموزان چالوس فضای آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کارآموزان چالوس را 2500 مترمربع و مساحت عرصه را حدود 3500 مترمربع اعلام کرد و افزود: این مجموعه دارای دو مرکز کارگاهی و دانشگاهی است که از یکدیگر تفکیک و در فاصله 150 متری از یکدیگر واقع شده و غیر از موارد فوق در مجموع 550 متر فضای اداری نیز برای مرکز اختصاص یافته است.
*85درصد فارغ التحصیلان جذب بازار کار شده اند
کیا لاشکی به پایش انجام گرفته از دانشجویان فارغ تحصیل مرکز علمی کاربردی کارآموزان چالوس اشاره و خاطرنشان کرد: از آنجا که 60 درصد دروس در این مرکز به صورت عملی برگزار می شود، دانشجویان با فراگیری این آموزش ها آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را دارند؛ چرا که مطابق آخرین آمارها حدود 85 درصد فارغ التحصیلان این مرکز جذب بازار کار شدند که 50 درصد این آمار را دانشجویان کار آفرین و باقی شاغلان فضای کسب و کار را تشکیل می دهند.
رئیس مرکز علمی کاربردی کارآموزان چالوس با بیان اینکه دانشجویان فارغ التحصیل مراکز علمی کاربردی با توجه به مهارت آموزی در کنار دانش، آمادگی ورود به بازار کار دارند، افزود: مرکز جامع علمی کاربردی کشور سالانه دانشگاه های تحت پوشش خود را سطح بندی و رتبه بندی می کند که دانشگاه کارآموزان چالوس توانست طی سال های 98 و 99 رتبه سطح دوم را بین 5 سطح موجود کسب کند.
وی درباره اجرای فعالیت جانبی مرکز علمی کاربردی نوآوران چالوس، از بروز رسانی سرفصل های آموزشی دانشگاه مطابق با رویکرد مرکز جامع علمی کاربردی کشور سخن گفت و تصریح کرد: با توجه به نیاز بازار، هر سه سال یکبار تخصص ها و گرایش های این مرکز بروز رسانی شده و همچنین خلا های آموزشی و پژوهشی موجود نیز با برگزاری دوره های کوتاه مدت جبران می شود.
کیا لاشکی افزود: سالانه سه نمایشگاه دائمی به مناسب های مختلف اعم از هفته پژوهش، هفته اشتغال و 22 بهمن در این مرکز اجرا می شود، همچنین در کنار برگزاری این نمایشگاه ها، کارگاه های آموزشی متنوع و سه تا چهار همایش شهرستانی و استانی متناسب با رشته های موجود در مرکز برگزار می شود.
*وجود مرکز نوآور در دانشگاه علمی کاربردی کارآموزان چالوس
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کارآموزان چالوس از وجود یک مرکز نوآوری شامل 4 هسته نوآور در این مجموعه خبر داد و تاکید کرد: در این کانون ها امکانات و تجهیزات با توجه به مشاوره های لازم در اختیار دانشجویان و شرکت ها قرار گرفته تا دانشجویان به بلوغ لازم برای ورود و معرفی به بازار کار برسند.
وی با بیان اینکه 4 هسته نوآور فعال در زمینه تولید ماشین های عددی مشغول به کارند خاطرنشان کرد: ماشین های عددی شامل سی ان سی و پرینترهای سه بعدی است که دانشگاه کارآموزان چالوس موفق به تولید و عرضه این محصولات به بازار شد و در آخرین اقدام نیز توانستیم موفق به تولید سی ان سی سه محوره شویم که در بازار عرضه شده و به فروش رسید.
کیا لاشکی دانشگاه علمی کاربردی کارآموزان چالوس را یک مرکز آموزشی همگام و همراه با صنعت دانست و بیان کرد: لازمه تغییر چیزی نیست جز گسترش دانش و مهارت های روز که ما سعی کردیم در این مرکز به دانشجو منتقل کنیم تا با توجه به پیشرفت های نوین، مهارت دانشجویان نیز افزایش پیدا کند.
وی آموزش را راهی برای توسعه و بهسازی منابع انسانی تلقی کرد و افزود: اگر بتوانیم دانش، مهارت و نگرش دانشجویان را توسعه دهیم؛ آنان توانایی لازم را در کارآفرینی پیدا خواهند کرد و اطمینان داریم که برای برون رفت از مشکل اساسی کشور یعنی بیکاری ، راهی جز توسعه مهارتی که منتج به کارآفرینی شود وجود ندارد بنابراین می توان با گسترش مهارت ها و آموزش های فنی و حرفه ای و آموزش مهارت کارآفرینی، گام بلندی و مهمی در توسعه کشور برداشت.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/146217/راه-حل-معضل-بیکاری،-توسعه-مهارت-های-کارآفرینی-است
بستن   چاپ