پیام مازند
رئیس مرکز علمی کاربردی بهشهر:
تحصیل در مرکز علمی کاربردی، آموزش صرف نیست
يکشنبه 16 شهريور 1399 - 09:19:10
پیام مازند - ایسنا/مازندران رئیس مرکز علمی کاربردی بهشهر گفت: تحصیل در مرکز علمی کاربردی، آموزش صرف نیست و دانشجویان علاوه بر کسب علم در کلاس های نظری فعالیت های عملی هم دارند.

حسینعلی محمودجانلو در گفت و گو با ایسنا، ضمن معرفی دانشگاه علمی کاربردی بهشهر گفت: این مرکز از سال 1388 با همراهی جمعی از فرهنگیان و اساتید شهرستان بهشهر تاسیس شد که تا قبل از ساخت مکان فعلی به صورت استیجاری در مدارس برپا بود.
وی با بیان اینکه از سال 91 دانشگاه علمی کاربردی بهشهر در مکان فعلی دایر شد، اظهارکرد: این مجموعه در مساحتی حدود 16 هزار مترمربع اعم از ابنیه و زمین در 5 طبقه تاسیس شد که ابتدا در 2 رشته با جذب 200 دانشجو فعالیت خود را آغاز کرد و در مقطعی تعداد دانشجویان به 2 هزار دانشجو افزایش یافت.
محمودجانلو از افت و کاهش دانشجویان ورودی به این مرکز طی 5 سال اخیر خبر داد و افزود: این مرکز دانشگاهی هم راستا با اهداف کلان مراکز جامع علمی کاربردی مبنی بر ایجاد فضای آموزشی مهارت محور تاسیس شده و هدف کلی آن ارتقای سطح مهارت دانشجویان و شاغلان حوزه کسب و کار در شهرستان بهشهر است.
رئیس مرکز علمی کاربردی بهشهر با اشاره به اینکه ماموریت دانشگاه در بدو تاسیس در چهار شاخه و گروه بود و اکنون ماموریت مرکز در 2 گروه تعریف می شود، یادآور شد: فرهنگ و هنر و مدیریت خدمات اجتماعی دو گروه از رشته های دانشگاهی این مرکز را تشکیل می دهند که هر گروه دارای گرایش های مختلفی است.
محمودجانلو از پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی بهشهر خبر داد و گفت: رشته های مدیریت کسب و کار، حقوق و حسابداری از گروه مدیریت خدمات اجتماعی و در شاخه فرهنگ و هنر نیز رشته های موسیقی با گرایش نوازندگی سازهای ایرانی، طراحی دوخت و هنرهای تجسمی گرافیک در حال حاضر در این مرکز در 2 مقطع تحصیلی مشغول جذب دانشجو هستند.
وی تعداد دانشجویان سال گذشته این مرکز را حدود 200 نفر اعلام و تاکید کرد: از این جهت که تحصیل در مرکز علمی کاربردی، آموزش صرف نیست و دانشجویان علاوه بر کسب علم در کلاس های نظری فعالیت های عملی هم دارند؛ بنابراین این دانشگاه جایگاه خوبی بین سایر مراکز علمی آموزش عالی در شهرستان بهشهر دارد.
رئیس مرکز علمی کاربردی بهشهر درباره مشکل سال تحصیلی پیش رو خاطرنشان کرد: تا پیش از شیوع بیماری کرونا، آزمون سراسری در موعد مقرر انجام می گرفت و دانشگاه علمی کاربردی پس از اعلام نتایج کنکور اقدام به جذب دانشجو می کرد اما امسال با توجه به تاخیر در برگزاری آزمون و اعلام نتایج در اواخر مهرماه، شرایط جذب دانشجو مشکل شده است.
محمودجانلو به فعالیت های جانبی مرکز علمی کاربردی بهشهر اشاره و اظهار کرد: برپایی کافه بازارها برای عرضه تولیدات دانشجویی و دانش آموزی که با همکاری آموزش پرورش شهرستان انجام می گرفت، همچنین برگزاری نمایشگاه های گروهی و انفرادی در رشته گرافیک و نیز برپایی نمایشگاه دائمی طراحی دوخت که به صورت مستمر دایر بود و اقبال خوبی نیز داشتند از مجموعه فعالیت های جانبی این مرکز است.
وی در پایان با بیان اینکه مراکز علمی کاربردی خودگردان بوده و با شهریه دانشجویان اداره می شوند و حتی نسبت به دیگر دانشگاه های خصوصی هزینه کمتری از دانشجو دریافت می کنند، تصریح کرد: با توجه به این شرایط، مرکز علمی کاربردی مطالباتی از بنیاد شهید داشته که چندسالی به تعویق افتاده است، بنابراین انتظار داریم مراکزی از این دست که بدهکار دانشگاه هستند بتوانند تسویه حساب کرده تا مشکلات مالی دانشگاه و پرداختی کارمندان این مرکز حل و فصل شود.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/146294/تحصیل-در-مرکز-علمی-کاربردی،-آموزش-صرف-نیست
بستن   چاپ