پیام مازند
مدرک تحصیلی بدون مشارکت و اثرگذاری در جامعه ارزشی ندارد
شنبه 18 اسفند 1397 - 2:20:04 PM
ایسنا

پیام مازند- یوسفعلی جوانی قادیكلایی در آیین معارفه مدیر مجمع عالی منطقه 5 مازندران (شهرهای نوشهر چالوس و كلاردشت ) كه در سالن كنفرانس بندر نوشهر برگزار شد با بیان اینكه  همه مسئولان كشور بر این نظر هستند كه برای رشد و توسعه پایدار كشور نیاز به استفاده از  همه ظرفیت ها به خصوص نخبگان جامعه است، اظهاركرد: در مجمع عالی نخبگان ایران اصل بر این است كه برای رشد و توسعه باید از همه نخبگان در عرصه های علمی، فنی، كارآفرینی ،ورزشی ، فرهنگ و هنر استفاده شود تا رشد كشور با مشاركت جدی همه محقق شود.

  وی با بیان اینكه از نظر مجمع نخبگان جامعه به دو دسته توده عام و طبقه متوسط دانشگاهی تقسیم می شود،تصریح کرد:طبقه عوام جامعه به كسانی اطلاق می شود كه هدفشان در زندگی تنها چهار دیواری خودشان است و فقط منافع ریالی را در نظر دارند كه در این طبقه جامعه هم افراد تحصیل کرده و هم غیر آن حضور دارند.

رئیس مجمع عالی نخبگان مازندران در خصوص دسته دوم یعنی طبقه متوسط دانشگاهی گفت: هركسی دارای فكر و ایده نو باشد و غیر از خودش را ببیند در این طبقه قرار می گیرد كه می تواند جز افراد تحصیل كرده  بوده و یا سواد خواندن نوشتن هم نداشته باشد.

جوانی قادیكلایی نخبه را افرادی كه برای انجام هركاری شیوه جدیدی ابداع می کنند دانست و ادامه داد:  از نظر ما نخبه كسی است كه شهامت و شجاعت دارد، محیط اطراف را می شناسد، می تواند در ابتدا خودش را تغییر دهد ، عامل تغییر در جامعه،رهبر و لیدر باشد و در عین حال جمعیتی را به دنبال خود بكشد.

وی با تاكید بر اینكه در همه جای دنیا به این نتیجه رسیدند كه برای رشد و توسعه باید از قابلیت همه افراد جامعه استفاده كرد، افزود: افراد نخبه حضور فعالی در جامعه دارند و در تحولات اجتماعی و فرهنگی می توانند اثرگذار باشند.

رئیس مجمع عالی نخبگان مازندران با بیان اینكه مدرک تحصیلی جلد سواد بوده و خود سواد چیز دیگری است، تصریح كرد: فرد دانشگاهی كه مشاركت نداشته ندارد نمی تواند اثرگذار باشد.

*توسعه جامعه با ایده نخبگان ممکن خواهد بود

در ادامه قاسم احمدی لاشكی نماینده مردم نوشهر چالوس و كلاردشت در مجلس شوراس اسلامی با بیان اینكه جامعه ای كه برای نخبگانش ارزش قائل باشد آن جامعه راه توسعه را طی خواهد كرد، گفت: در صورتی كه در بدنه جامعه  برای  نخبگان نتوان راهی پیدا كرد، بدنه آن جامعه دچار اخلال و سستی و در نتیجه بی تعادلی خواهد شد.

وی افزود: بر اساس اهمیت جامعه نخبه است كه مقام رهبری پس از 20 سال اعلام كرد رئیس جمهور باید حتما یك معاونت علمی فناوری داشته باشد و در حال حاضر  موضوعات علمی را یكی از معاونان رئیس جمهور به صورت مستقل دنبال می كند.

نماینده مردم نوشهر چالوس و كلاردشت در مجلس شوراس اسلامی با اشاره به اینكه كارهای بزرگی در این مدت در این حوزه اتفاق افتاد، تصریح كرد: نخبگان جامعه  امروز جایگاه بزرگی یافته اند و بنیاد نخبگان نیز زیر نظر معاونت فناوری حمایت می شود.

*اختصاص 15 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی به طرح های نوآورانه جهاد دانشگاهی

احمدی با تاكید بر اینكه ایده ای دارای اهمیت است که تبدیل به ثروت شود، خاطر نشان كرد: به همین دلیل با وجود اینكه  در بودجه امسال دولت رقم  اختصاصی در حوزه علم و فناوری  كاهش قابل توجهی یافت اما مقام  معطم رهبری به جهت  اهمیت كارهای پژوهشی و تحقیقاتی، 15 میلیون یورو  برای طرح های نوآورانه جهاد دانشگاهی از صندوق توسعه ملی اختصاص دادند.

وی ادامه داد: به معاونت رئیس جمهور نیز تا سقف 70 میلیون یورو برای طرح های نوآورانه مجددا اختصاص داده شد كه نشان دهنده  این است مقام  معظم رهبری برای حوزه فناوری و نخبگان اهمیت قائل هستند.

احمدی لاشكی با تاكید بر اینكه دانشگاه های ما نیاز به یك پوست اندازی در حوزه های پایان نامه نویسی دارد، اظهار كرد: پایان نامه باید به جای خاک خوردن در قفسه های دانشگاه مشكلی از مشكلات را رفع كند


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/81558/مدرک-تحصیلی-بدون-مشارکت-و-اثرگذاری-در-جامعه-ارزشی-ندارد
بستن   چاپ