پیام مازند
جادوی استارتاپ ها در توسعه گردشگری مازندران
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 9:21:38 AM
ایسنا
پیام مازند - مازندران رتبه نخست فارغ التحصیلان بیکار را در کشور دارد و سالانه جمعیت زیادی نیز به این آمار اضافه می شوند با این جمعیت و نیاز روزافزون به اشتغال نمی توان دل به مشاغل دولتی و کارمندی در یک شرکت بست از طرفی گردشگری محور اشتغالزایی در مازندران محسوب می شود.
باید با یک راهکار ویژه چرخ لنگ اقتصاد گردشگری را به حرکت واداشت همین موضوع باعث شد در سال های اخیر جوانان کمر همت ببندند و با اتکا به دانش و با استفاده از تکنولوژی تصمیمی جدی برای بهبود وضعیت اشتغال در پیش گیرند از طرف دیگر ظهور استارتاپ ها در ایران و سوددهی تعدادی از آن ها نشان داد که شاید این حوزه راهی برای برون رفت از مشکلات بیکاری باشد.
این موضوع بهانه ای شد تا با ابوالقاسم شاکری مردی که 10 ها بار شکست در حوزه کسب و کارهای دانش بنیان اکنون مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان موفق است به صحبت بنشینیم.
ابوالقاسم شاکری تولید کننده محصولات دانش بنیان اظهار کرد: چندسالی است که وارد کسب و کارهای اینترنتی و دانش بنیان شده ام، 10 ها شکست و چندین کار موفق حاصل تمام تلاش های چند ساله ام در حوزه فناوری اطلاعات بود و بیشتر تولیدات شرکت بر محوریت کسب و کارهای دانش بنیان و مبتنی بر سیستم های ترکیبی و هیبریدی است.
وی با بیان اینکه استارتاپ ها کسب و کارهای جدید مبتنی بر قوانین و مبادی جدید بر پایه فناوری اطلاعات است، تصریح کرد: این کار یک فعالیت خطرپذیر و ثروت آفرین محسوب می شود یعنی از 100 تولید و کار ممکن است تنها 2 کار نتیجه بخش باشد اما همان ها می تواند انفجاری در چرخه اقتصادی ایجاد کند.
این تولید کننده محصولات دانش بنیان با اشاره به اینکه نبود زیرساخت، سرمایه گذار و ضعف در فرصت های بازاریابی محصولات دانش بنیان از مهم ترین چالش های امروز شرکت های دانش بنیان است، گفت: هر استارتاپ قوانین و طول عمر خاص خود را دارد و مانند یک نوزاد است.
شاکری خاطرنشان کرد: استارت آپ ها متولد می شوند، رشد می کنند و برای بقای خود نیازمند ویژگی های خاص مانند توسعه هستند.
وی با اشاره به اینکه اگر تیم تولیدکننده استارتاپ دارای انسجام و هدف مشترک باشد و مشتری مداری را در اولیت کاری خود قرار دهد، می تواند در میدان رقابت با سایر محصولات ماندگار باشد، افزود: بهره گیری صحیح از محصولات دانش بنیان در صنعت گردشگری سبب افزایش میزان سرمایه گذاری های داخلی و خارجی ،استفاده از نیروی کار خلاق و بهبود کسب و کارهای کوچک در روستاها می شود.
این تولید کننده محصولات دانش بنیان با بیان اینکه راه اندازی استارتاپ به معنای کارآفرینی است، تصریح کرد:اگر از این دانش در حوزه گردشگری استفاده شود به شرط داشت زیرساخت های لازم می توان اشتغالزایی چشمگیری را شاهد بود.
شاکری با بیان اینکه اگر زیرساخت ها تقویت شود با استفاده از استارت اپ های گردشگری می توان تحولی در دنیای گردشگری مازندران ایجاد کرد، یادآورشد: تا جایی که گردشگر می تواند با یک کلیک تمامی اطلاعات سفر خود را واکاوی کند حتی از جزییات هتل خود مطلع شود و از آن بالاتر اینکه با استفاده از فضای مجازی خود وارد مکان نوردنظر سفر شده و آن را لمس کند.
وی خاطرنشان کرد: این لمس مجازی مکان سفر سبب ترغیب گردشکران به ویژه گردشگران خارجی به مسافرت به مکان مقصد می شود.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/88097/جادوی-استارتاپ-ها-در-توسعه-گردشگری-مازندران
بستن   چاپ