پیام مازند
شناسایی370نقطه حادثه خیزدر آبهای ساحلی دریای مازندران
يکشنبه 31 شهريور 1398 - 14:42:35
پیام مازند - ساری - رئیس کمیته کاهش غریق طرح ساماندهی دریای خزر در مازندران گفت که در آستانه شروع فصل شنا ، 370 نقطه حادثه خیز برای شنا در محدوده آب های ساحلی این استان شناسایی شد که 20 نقطه بیشتر از پارسال است.

نقی کریمیان روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا در ساری افزود : امسال از اول خرداد ماه همزمان با شروع طرح ساماندهی دریا در هر نقطه حادثه خیز یک تا 2 نجاتگر مستقر می شوند.
وی با اعلام این که زمان فعالیت طرح های دریا 8 تا 20 هر روز است ، توضیح داد : نجاتگران در طول دوره فعالیت روزانه طرح در مناطق حادثه خیز مستقر خواهند بود تا مانع ورود شناگران به دریا از این نقاط شوند.
کریمیان گفت : بر اساس آمارهای رسمی بیش از 30 درصد از آمار مرگ و میر ناشی از غرق شدن در دریای مازندران مربوط به نقاط حادثه خیز است و بیشتر این قربانیان هم از گردشگران و مسافران هستند.
وجود موج های شکافنده مهم ترین علت اعلام شدن برخی نقاط ساحل خزر به عنوان مناطق حادثه خیز است.
رئیس هیات نجات غریق مازندران تعداد نجاتگرانی که در سال جاری در طرح دریا حضور خواهند داشت را افزون بر یک هزار و 200 نفر اعلام کرد که این تعداد در سال گذشته 950 نفر بود.
** اجباری شدن نجاتگر در ویلاهای خصوصی
کریمیان گفت : بر اساس دستور استاندار مازندران تمام ویلاهای خصوصی حاشیه دریای خزر در این استان از روز اول خرداد ماه که شروع طرح دریاست ، زیر چتر نجاتگران قرار می گیرند.
وی افزود : با این رویکرد مالکان تمام ویلاهای خصوصی حاشیه ساحل خزر موظفند تا در این مناطق نیز نجاتگر آموزش دیده به کار گیرند.
وی تعداد نجاتگران مستقر در ویلاهای خصوصی را حدود 400 نفر اعلام کرده است.
درتابستان سال گذشته 76 نفر در ساحل خزر در مازندران غرق شدند که نسبت به مدت مشابه آن درسال 96 آمار غریق 23 درصد و نسبت به سال 92 حدود 80 درصد کمتر شد.
** اجباری شدن کارت غریق برای عوامل طرح دریا
کریمیان تعداد نیروهای مستقر در ساحل خزر را برای سال جاری حدود سه هزار و 200 نفر اعلام کرد و گفت: طبق دستورالعمل ستاد ساماندهی طرح دریا در مازندران تمام نیروهای مستقر به خصوص رانندگان قایق و جت اسکی و سایر تجهیزات آبی باید کارت نجات غریق دریافت کنند.
وی اضافه کرد : طرح آموزشی برای تمام این نیروها از ابتدای رمضان در دستور کار قرار گرفت و افرادی به کار گرفته می شوند که بتوانند کارت نجات غریق دریافت کنند.
رئیس هیات نجات غریق مازندران با اعلام این که 700 نفر از نیروهای طرح دریا در سال جاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند ، گفت که این نیروها در قالب نیروهای فرهنگی در ساحل حضور خواهند داشت.
به گفته وی این گروهها موظف به شرکت درکلاس آموزشی نجات غریق شدند تا بتوانند در مواقع نیاز به کمک سایر نجاتگران بیایند.
حدود 338 کیلومتر از ساحل خزر در حوزه سرزمینی استان مازندران قرار دارد که 250 کیلومتر آن ساحل آزاد محسوب می شود که همه ساله طرح ساماندهی دریا از اول خرداد ماه در این سواحل اجرا می شود.
در سال جاری نیز طرح ساماندهی دریا برای شنا از اول خرداد ماه در 60 نقطه از ساحل خزر در مازندران شروع می شود و پس از پایان رمضان این شناگاهها به 90 نقطه ازساحل افزایش خواهد یافت.
6982/1654

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/97717/شناسایی370نقطه-حادثه-خیزدر-آبهای-ساحلی-دریای-مازندران
بستن   چاپ