پیام مازند

آخرين مطالب

از سوی جهاددانشگاهی به نمایش گذاشته شد؛

هنرنمایی زنان پیشروی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی معاونت امور زنان و خانواده

هنرنمایی زنان پیشروی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نمایشگاه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با هدف معرفی و عرضه محصولات بانوان پیشرو در ایجاد مشاغل خانگی در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی برپا شده است

نمایشگاه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با هدف معرفی و عرضه محصولات بانوان پیشرو در ایجاد مشاغل خانگی در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی برپا شده است نمایشگاه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی امروز 26 بهمن ماه، با حضور سوسن باستانی، معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، میهمانانی از چهار کشور عراق، سوریه، لبنان و افغانستان و مسئولان جهاددانشگاهی در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی افتتاح شد.
این نمایشگاه شامل بیش از 40 غرفه تولیدات بانوان پیشرو در ایجاد مشاغل خانگی است که علاوه بر ارائه محصولات خود به معرفی ایده و نحوه اجرای طرح خود می‌پردازند.
محمدصادق بیجندی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی، در مراسم افتتاح این نمایشگاه طی سخنانی جهاددانشگاهی را یکی از مولودهای انقلاب اسلامی و به تعبیر رهبر انقلاب یکی از ستون‌های انقلاب دانست و اظهار کرد: پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری یکی از مجموعه‌های دانش‌بنیان جهاددانشگاهی است.


وی ادامه داد: جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری سه پژوهشگاه، 27 پژوهشکده، دو دانشگاه، شش مؤسسه آموزش عالی، 40 مرکز علمی کاربردی، 170 مرکز آموزش تخصصی و مهارتی، سه پارک علم و فناوری، 40 مرکز رشد و نوآوری و سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس را دارد که خبرگزاری ایکنا با انتشار اخبار به 16 زبان زنده دنیا اولین خبرگزاری قرآنی جهان است.
بیجندی با اشاره به اینکه معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری برای پیاده‌سازی طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به جهاددانشگاهی اعتماد و اجرای آن را به این نهاد سپرده است، گفت: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی هم اکنون در 24 استان کشور با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال اجراست و بانوان فعال به عنوان افراد پیشرو در طرح مورد حمایت قرار گرفته‌اند. این طرح الگوی موفقی است و سایر کشورها نیز می‌توانند از آن برای توانمندسازی زنان استفاده کنند.


سوسن باستانی، معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، ضمن استقبال از فراهم شدن زمینه به اشتراک‌گذاری تجارب مربوط به توانمندسازی بانوان ایران و سایر کشورها، گفت: معاونت امور زنان و خانواده در ایران براساس مأموریت‌هایی که در توانمندسازی زنان بر عهده دارد، یکی از گروه‌های هدف خود را زنان سرپرست خانوار قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه چهار گروه از زنان در ایران به عنوان زن سرپرست خانوار محسوب می‌شوند، گفت: زنانی که به دلیل طلاق یا فوت، همسر خود را از دست داده‌اند، زنانی که همسرشان به دلیل اعتیاد یا سایر عوامل آنها را ترک کرده و دخترانی که به سن تجرد قطعی رسیده‌اند و مسئولیت زندگی خود و اغلب والدینشان را بر عهده دارند، در ایران زن سرپرست خانوار محسوب می‌شوند.
باستانی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه ایران به طور خاص مسئولیت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را بر عهده معاونت امور زنان گذاشته شده که در این مورد نهادهایی مانند بهزیستی و کمیته امداد نیز به معاونت کمک می‌کنند.


وی در ادامه به تشریح برخی از برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار پرداخت و گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی زنان سرپرست خانوار، طرح توانمندسازی اقتصادی ـ اجتماعی زنان سرپرست خانوار در مناطق حاشیه شهرها و تأمین مالی زنان سرپرست خانوار با حمایت مالی بانک‌ها و تعیین سهام عدالت به عنوان وثیقه دریافت وام از جمله طرح‌های ما بوده است و 12 هزار زن سرپرست خانوار آموزش دیده و به بازار کار وارد شدند.
باستانی به این مسئله نیز اشاره کرد که با شیوع کرونا از توانمندی بانوان سرپرست خانوار برای تهیه وسایل پیشگیری از کرونا و به ویژه تهیه ماسک استفاده شد و افزود: استفاده از فضای مجازی و راه‌اندازی بازار اینترنتی برای فروش محصولات زنان در دوران کرونا از دیگر اقدامات ما بوده است.
مهناز امامدادی، رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی نیز طی سخنانی گفت: مطالعات صورت گرفته در وزارت کار نشان می‌دهد که فعالان مشاغل خانگی در سال 2019 در حدود 100 میلیون نفر در جهان بود که این رقم با شیوع کرونا به 260 میلیون نفر رسید و این مسئله نشان دهنده اهمیت مشاغل خانگی است.
وی ادامه داد: جدا از شرایط کرونا در کشورهای پیشرفته تأکید بر این است که کار و تحصیل از راه دور انجام شود و همین مسئله ویژگی مشاغل خانگی نیز هست به همین دلیل در ایران از سال 89 موضوع توجه به مشاغل خانگی مورد توجه قرار گرفته و قانون حمایت از آن به تصویب رسید و ما نیز تلاش کردیم با اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با کمک جهاددانشگاهی از توسعه مشاغل خانگی حمایت کنیم.
در پایان مراسم نیز طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی برای میهمانان خارجی تشریح و به سؤالات آنها در خصوص این طرح و نحوه اجرای آن پاسخ داده شد.
نمایشگاه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی از امروز 26 بهمن‌ماه، به مدت یک هفته در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی واقع در خیابان انقلاب، بین خیابان فلسطین و چهارراه ولیعصر(عج)، نبش خیابان شهید برادران مظفر(جنوبی) برپاست و علاقه‌مندان برای بازدید، خرید و آشنایی با ایده‌ها و طرح‌های این بانوان خلاق و کارآفرین می‌توانند به این پژوهشکده مراجعه کنند.
منبع: ایکنا

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/184120/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فحش های پول ساز / 450 میلیون درآمد فدراسیون از 3 پرونده

راننده ضارب دانش‌آموزان آملی دستگیر شد

کودک 5 ساله خرم‌آبادی خاله‌ 14 ساله‌اش را کشت!

وقوع زمین لرزه در مرزن آباد/ خسارتی ثبت نشد

مصدومیت 3 دانش آموز آملی براثر تصادف

تیراندازی مرگبار کودک 5 ساله به سمت خاله 14 ساله‌

اظهارات جدید وزیر کشور درباره گشت ارشاد و طرح نور

دستگیری ضارب دانش‌آموزان آملی

کشف 3 تن چوب جنگلی قاچاق در تنکابن

بارانی که بوی شکوفه‌های بهار نارنج می‌دهد

سیلاب در دلیجان

نخستین روز کاری استاندار جدید مازندران

واریز پول؛ دقیقا یک روز پس از فروش پرسپولیس

اجرای سند تحول قضایی در مازندران

وزیر کشور: اجرای حجاب یک دستور قانونی است/ بانوانی که در این زمینه دچار اهمال و غفلت باشند با تذکر باید به آن احترام گذارند؛ اگر توجه نکنند طبق قانون ورود می‌شود/ فراجا با ورود افراد آموزش دیده اقدام به اجرای طرح نور کرده است

وزیر کشور: اجرای حجاب یک دستور قانونی است

مرزن آباد لرزید

ضارب دانش آموزان آملی دستگیر شد

لزوم ایجاد اقتصاد دریاپایه در مازندران

اجرای موفق طرح نور در کرمانشاه

ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان

تصادف مینی بوس با کامیون در بابل 2 مصدوم داشت

تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات

سند تحول قضایی در مازندران اجرایی شود

دعا برای زیاد شدن نور چشم | دستورالعمل برای زیاد شدن نور چشم

17 هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود

مراسم تکریم و معارفه استاندار مازندران

زلزله در مرزن‌آباد

سقف جدید برداشت از حساب های بانکی ابلاغ شد

مراسم بزرگداشت شهید سپهبد قرنی در خرم آباد

باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند

تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین

پلاژ‌های دولتی در سواحل باید مورد استفاده مردم قرار گیرد

طرح ارتقای تصفیه خانه آب رامسر آغاز شد

تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز 11 میلیون و 700 هزار دلار گذشت

تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز 11 میلیون دلار گذشت

معرفی سرپرست جدید نهاد نمایندگی در دانشگاه پیام نور همدان

واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است

کاهش طغیان رودهای مازندران با رشد چهار برابری لایروبی

واگذاری سهام باشگاه پرخرج به هلدینگ خلیج فارس غیرقانونی است

گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی

انتخاب بهترین دوربین کانن: چالشی جذاب برای عکاسان!

افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.

نماینده مجلس: از فراجا برای اجرای طرح نور حمایت می‌کنیم

سفر وزیر کشور به استان مازندران

جاده هراز بازگشایی شد

طرح تعیین حریم گسل‌های قائمشهر به اتمام رسید

بیشترین میزان بارش باران با 53 میلی‌متر در آمل به ثبت رسید

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران