توزیع روزانه 300 تن مرغ گرم تنظیم بازار در مازندران آغاز شد
سياسي
بزرگنمايي:
پیام مازند - ساری - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران اعلام کرد که طرح توزیع روزانه 300 تن مرغ گرم با قیمت مصوب تنظیم بازار در سطح استان همزمان با بازار شب عید آغاز شده است.
به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، حسن خیریانپور عصر یکشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان ویژه توزیع گوشت مرغ تاکید کرد: بازار و فروشگاهها باید گوشت مرغ را با یک نرخ آن هم نرخ مصوب عرضه کند و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت و همچنین تعزیرات حکومتی ماموریت دارد تا با هرگونه تخطی از مصوبه مذکور سریع و قاطعانه برخورد نمایند.
وی اعلام کرد که بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان که برای ایام نوروز لازم الاجرا شده است، مقرر گردید تا روزانه 300تن مرغ گرم در 22 شهرستان استان با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار کشور توزیع گردد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران همچنین به جهاد کشاورزی، دامپزشکی و تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی تاکید و ماموریت داد هرگونه حمل مرغ باید با مجوز دامپزشکی انجام پذیرد و دستگاههای مزبور با دامپزشکی همکاری و با مصادیق تخلف قاطعانه و سریع برخورد قانونی کنند.
خیریانپور همچنین به جهاد کشاورزی ، کشتارگاهها و اتحادیه مرغداران استان ابلاغ کرد که باید برای مصرف روزانه استان حداقل 300 تن مرغ گرم تولید و برای عرضه و مصرف عمومی وارد بازار گردد.
وی مصرف روزانه مازندران در حال حاضر را حداکثر 150 تا 200 تن اعلام کرد و گفت: لذا ما روزانه حداقل 300 تن مرغ وارد بازار خواهیم کرد و برای افزایش این میزان در صورت نیاز و کشش بازار و تقاضا مشکلی برای تامین نداریم.
معاون استاندار مازندران تاکید کرد که باید بازرسان ازمان صمت و تعزیرات حکومتی و فرمانداران بر روند توزیع و مصرف گوشت مرغ و دیگر محصولات تنظیم بازاری نظارت جدی داشته باشند و با مصادیق تخلف سریع ، جدی ، قاطع و بدون اغماض برخورد کنند.
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم برای مراکز عمده فروشی 19 هزار و 400 تومان و برای خرده فروشی ها حداکثر 20 هزار و 400 تومان و هر کیلوگرم مرغ منجمد درب سردخانه های شرکت پشتیبانی امور دام 14 هزار تومان و برای خرده فروشی 15 هزارتومان است.
مازندران از اواسط بهمن ماه برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز خود آماده شد زیرا پیشتر سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اعلام کرد که مرغداران مازنی برای مصرف شب عید حدود 12 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام دادند.
مازندران با داشتن بیش از 2 هزار و 400 واحد مرغداری، سالانه حدود 200 هزار تن گوشت مرغ تولید می کند که معادل حدود 11 درصد از نیاز کشور است.
برچسبها
وزارت جهاد کشاورزی استانداری مازندران مازندران گوشت مرغ ستاد تنظیم بازار
-
يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲:۲۷
-
۵۶ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/190788/