تولید 6600 تنی سیر در بابل
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام مازند -
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابل: محسن علیگلزاده با اشاره به کشت سیر در 664 هکتار زمین کشاورزی شهرستان بابل، گفت: پیش بینی می شود با میانگین برداشت 10 تن در هکتار، 6 هزار و 640 تن سیر در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه استفاده از بذر مناسب برای کاشت سیر در افزایش کیفیت محصول بسیار با اهمیت است. تصریح کرد: برای کاشت بذر، کشاورزان می توانند بخشی از محصول سیر خود را برای سال آینده نگهداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل نظارت بر کاشت، داشت و برداشت محصول، ارائه مشاوره های کارشناسی و توزیع نهاده های کشاورزی را از جمله خدمات جهاد کشاورزی این شهرستان به بهره برداران برشمرد.
به گفته این مسوول، سیر گیاهی از خانوادهی پیاز است و بخاطر کاربردش در آشپزی و خواص مفیدش برای سلامتی پرورش داده میشود و سرشار از ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که گفته میشود بیشترین فواید سلامتی و خواص سیر از این ترکیب نشأت میگیرد.
-
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۰:۱۵
-
۵۲ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/211055/