پیام مازند

آخرين مطالب

برگزاری آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ابتکار: برگزاری این قبیل جشنواره ها ما را نسبت به ریشه هایمان به تفکر وا می دارد تا از این ریشه ها تغذیه فرهنگی و هویتی داشته باشیم.

ابتکار: برگزاری این قبیل جشنواره ها ما را نسبت به ریشه هایمان به تفکر وا می دارد تا از این ریشه ها تغذیه فرهنگی و هویتی داشته باشیم.
آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، دکتر ملانظری رییس دانشگاه الزهرا (س)، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، دکتر گلیجانی مقدم معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) و حضور مجازی جمعی از دانشجویان در مرکز همایش‌های بین‌المللی سالن پروین اعتصامی این برگزار و از نمایشگاه پروین اعتصامی نیز رونمایی شد.
دکتر معصومه ابتکار در مراسم اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی ضمن از تشکر از توجه ویژه دکتر ملانظری به دانشجویان دختر، گفت: به واسطه جشنواره پروین اعتصامی اندیشه، خلاقیت و بازآفرینی صورت گرفت و به شکوفایی استعداد دانشجویان کمک کرد. برگزاری این قبیل جشنواره ها ما را نسبت به ریشه هایمان به تفکر وا می دارد تا از این ریشه ها تغذیه فرهنگی و هویتی داشته باشیم.
وی با اشاره به گسترش ارتباطات در دوران کنونی گفت: اگرچه ما امروزه بواسطه نوع ارتباطات در فضای سایبری همگی شهروند جهان هستیم اما برای اینکه شهروند جهانی موثری باشیم و بتوانیم در تمامی عرصه‌ها نقش آفرینی کنیم، باید به هویت و ریشه‌های خود بسیار توجه کنیم.
ابتکار با اشاره به برگزاری جشنواره پروین اعتصامی افزود: برگزاری اینگونه جشنواره‌ها و توجه به شخصیت‌هایی مثل پروین، ما را نسبت به ریشه‌هایمان به تفکر وامی‌دارد و از این منظر برگزاری این جشنواره‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است زیرا ما با استفاده از ابزار هنر و خلاقیت می‌توانیم از استعدادها بهره‌مند شویم و از این طریق نیز برای خود و اطرافیانمان انسان موثر و مفیدی باشیم.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با بیان اینکه استقبال خوب دانشجویان از اولین دوره برگزاری این جشنواره نشان‌دهنده توجه و علاقه آن‌ها به این جشنواره‌ها است، مطرح کرد: امیدواریم این توجه‌ها به دانشجویان دختر که اکنون نیمی از دانشجویان ما، 30 درصد اعضای هییت علمی و 25 درصد مدیران دولت را تشکیل می‌دهند، ادامه پیدا کند و فرصت خودشکوفایی، بازآفرینی و فعالیت در این عرصه‌ها برای این عزیزان فراهم شود.
دکتر ملانظری در ابتدای این آیین، ضمن خوشامدگویی به حاضران در جشنواره و تبریک سالروز ازدواج حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) گفت: این جشنواره رویداد بسیار خوبی است که در این دوران و یک سال و نیم دوری ما از دانشجویان ترتیب داده شده و فرصتی را برای ارتباط با دانشجویان، استعدادها و آثار هنری آن‌ها فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه تاریخ سرزمین ما همیشه نشان داده که در هر زمان که روزگار سخت شده، اشعار و آثار شعرا و هنرمندان وسیله‌ای برای تسکین الام است، افزود: این جشنواره سبب شده تا با بهره‌مندی از هنر و آثار هنری دانشجویان، همانند گذاشته، شرایط روحی و درونیمان در میان مسائل و دغدغه‌ها بهبود یابد.
رییس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه برگزاری این اختتامیه نشان از اهمیت لزوم ارتباط با دانشجویان در شرایط فعلی است، ادامه داد: علی رغم دلتنگی ما برای حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه، هیچ چیز مانع این نیست که از حضور این عزیزان بطور کامل بی‌بهره باشیم و از آنجایی که انتقال هنر و حس مرتبط با آن از طریق فضای مجازی نیز امکان پذیر است، برگزاری این جشنواره بخشی از این هدف و ارتباط را میسر کرد.
همچنین دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم نیز در ادامه این آیین ضمن تشکر از میزبانی و همکاری دانشگاه الزهرا (س) در برگزاری جشنواره پروین اعتصامی گفت: ادبیات هر زمانه آیینه‌ایست که مناسبات و حیات اجتماعی و فرهنگی آن را منعکس می‌کند. کسانی در عرصه ادبیات حضور دارند، نسبت به رویدادهای زمان خود نگاهی عالمانه داشته و آن‌ها را به تصویر می‌کشند.
وی با بیان اینکه خلق و ابتکار رویدادها خود نیازمند یک فرهیختگی و هوشمندی است که این موضوع را تماما در شخصیت و منش پروین می‌بینیم، افزود: اگر به آنچه پروین در 70 سال پیش خلق کرده توجه کنیم، می‌بینیم آثار او ناشی از یک نگاه نقادانه و متمایز نسبت به ادبیات است که به خوبی آنچه در تجربه زیسته روزگار گذشته را با یک نگاه نقادانه به تصویر می‌کشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهارداشت: فلسفه برگزاری این چنین جشنواره‌هایی این است تا نسل جدید گوشه چشمی به سرمایه‌های بزرگ همچون پروین داشته باشند تا بهره‌مندی از نوع نگاه و تفکر آن‌ها، نسل جوان را نسبت به شرایط زمان خود هوشیارتر سازد.
در بخش دیگر آیین اختتامیه جشنواره پروین دکتر گلیجانی مقدم معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا نیز گزارشی از برگزاری جشنواره پروین ارائه داد و گفت: طرح اولیه برگزاری این جشنواره به همت معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم شکل گرفت و سپس با تعاملی که با معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده صورت گرفت، به یک طرح ملی تبدیل و متولی اجرای آن نیز دانشگاه الزهرا (س) شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه الزهرا (س) به دلیل حس مسئولیتی که نسبت به دختران ایران دارد، میزبانی این جشنواره را با اشتیاق پذیرفت، افزود: در جلسه شورای سیاستگذاری این جشنواره، دکتر ملانظری ریاست جشنواره را عهده‌دار شدند و انتقال نظرات ایشان ما را در اجرای هرچه بهتر برنامه‌ها هدایت کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) در خصوص اهداف و محورهای این جشنواره گفت: شناسایی و معرفی استعدادهای شاخص و ناب، تشویق و ترغیب جامعۀ دختران دانشجو به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی، تقویت انگیزه فعالیت و ایجاد امید و نشاط از طریق فضای رقابتی و ارتقای مهارت‌های زندگی در بستر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله اهداف جشنواره پروین بود.
دکتر گلیجانی مقدم ادامه داد: این جشنواره همچنین در بخش‌های مختلف از جمله بخش ادبی: شعر، داستان، دل نوشته، نمایشنامه، فیلم نامه، بخش هنری: خوشنویسی، نقاشی، پوستر ، حجم، مصنوعات شیشه‌ای، مصنوعات فلزی، مصنوعات چوبی، مصنوعات سفالی، مصنوعات پارچه‌ای، فرش، گلیم، نگارگری و تذهیب، عکس، فیلم کوتاه، موسیقی (تک نوازی)، بخش پژوهشی: تلخیص کتاب، نقد کتاب بر اساس صد کتاب معرفی شده، بخش ایده و طرح: ایده‌های اجرا شده، ایده های اجرا نشده، بخش ویژه: صنایع خلاق (طراحی اپلیکیشن، طراحی بازی های رایانه ای، پویا نمایی، موشن گرافی، اینفوگرافی و....) برگزار شد.
وی در ادامه مطرح کرد: از حدود آذر و دی‌ماه طرح اولیه پوستر این جشنواره ارائه و اسفندماه نیز کارهای اولیه ان انجام گرفت و سپس پوستر در دفتر دکتر ابتکار رونمایی و از نیمه اسفند فراخوان گسترده به تمامی دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت عتف انجام شد.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه طراحی و اجرای سایت در معاونت فرهنگی یکی از کارهای زیربنایی برگزاری این جشنواره بود، گفت: با وجود محدودیت‌هایی که در دوران کنونی در برگزاری این جشنواره با آن روبرو بودیم، بسیار خرسندیم که این جشنواره با استقبال بسبار خوبی همراه بود و 1461 اثر از 771 دانشجوی دختر از دانشگا‌های سراسر کشور دریافت کردیم.
در ادامه نیز مهندس عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم بسترسازی جهت بروز خلاقیت و خودشکوفایی دانشجویان با تکیه بر تقویت و مشارکت بین آن‌ها از طریق اجرای برنامه‌ها و جشنواره‌های مختلف تاکید کرد و دکتر اسرافیلیان مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی در امور بانوان نیز مهارت‌آموزی دانشجویان دختر را در کنار دانش‌افزایی در یک فضای سالم را لازم و ضروری دانست.

پیام مازند


پیام مازند


پیام مازند


پیام مازند


لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/218095/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقامه نماز جمعه خرم آباد به امامت حجت الاسلام والمسلمین شمسی فر

تردد روان خودرو‌ها در جاده های مواصلاتی مازندران

وزارت کشور عراق وقوع انفجار در این کشور را تکذیب کرد

شنیدن شدن صدای چندین انفجار در عراق و سوریه

شنیده شدن صدای انفجاری در استان بابل عراق

نساجی در خانه دوباره قرمز می‌پوشد

جراحت سنگین داور، بازداشت و حکم جلب؛ فرجام تلخ کشتی نونهالان

ضرب سکه طلا را ‌خیانت‌ به مملکت می‌دانیم

با ورود مستقیم کشاورزان به بورس برنج، دست سودجویان قطع می‌شود

وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک نیمه سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران–پردیس

اجرای برنامه‌های شاد برای کودکان و نوجوانان خرم آبادی

کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد

افزایش 20 درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران

رهایی محکوم به قصاص از چوبه دار در مازندران

غایب بزرگ مقابل تراکتور: یک گلزن

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

غیور مردان بوشهری در بِستر غیور زنان بوشهری شکوفا شدند

تغییر استاندار مازندران تکذیب شد

شتاب ساخت مسکن مازندران در دولت سیزدهم

جیب بارانه بگیران پر پول شد

زنجیره انسانی مازندرانی‌ها ‌در حمایت از عملیات وعده صادق

کشف انبار لوازم خانگی 12 میلیارد ریالی قاچاق در خرم آباد

شکل‌گیری زنجیره‌ علوی‌تباران در حمایت از عملیات وعده صادق

رشد هزار میلیاردی خروج سرمایه از بورس

مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی

حمایت مردم اردبیل از اجرای طرح «نور» فراجا

تنبیه دانش‌آموز مرزن‌آبادی توسط معلم در حال پیگیری است

توت فرنگی جویبار در سبد میوه مناطق مختلف کشور

اولین نشای برنج در مازندران انجام شد

عزل معاون متخلف به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز مرزن‌آبادی

شکل‌گیری زنجیره‌ علوی‌تباران در نوار ساحلی مازندران در حمایت از عملیات وعده صادق

شالیکاری در مازندران مکانیزه شود

قدردانی از زحمات نیروی انتظامی استان یزد

قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان از اجرای طرح نور

رد شایعات تغییر استاندار مازندران

(تصاویر) تشکیل زنجیره انسانی در ساحل مازندران

برگزاری جشن گلریزان، دست‌های ماندگار در نوشهر

حمایت مردم محمودآباد از عملیات « وعده صادق»

زنجیره انسانی در ساحل نکا

اجرای 12 پروژه آبرسانی در رامسر

رهایی محکوم به قصاص از چوبه دار در کجور مازندران

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

هیچ مانعی برای برنامه های فرهنگی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد

محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی کشور

اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای مواصلاتی مازندران

قهرمانی اراک در مسابقات والیبال دانشجویان منطقه پنج دانشگاه آزاد

تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان مازندران