پیام مازند

آخرين مطالب

عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند اجتماعي

عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - موضوع سلامت روان همچنان در کانون توجه قرار دارد. همه ما باید در همه زمان‌های سال مراقب خودمان باشیم، در حالی که ماه‌های زمستان می‌تواند شرایط را برای کسانی که با شب‌های طولانی و دوره‌های کوتاه‌تر نور روز دست و پنجه نرم می‌کنند، پیچیده‌تر کند.
به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که صحبت در مورد اینکه برای سلامت مغز از چه چیز‌هایی باید اجتناب کرد، بسیار است، در این مطلب نگاهی می‌اندازیم به آنچه کارشناسان در مورد عادت‌هایی که به مغز ما آسیب می‌رسانند می‌گویند.
1. نشستن کسانی که در یک محیط اداری کار می‌کنند اجتناب از این موضوع را چالش‌برانگیز می‌دانند، اما نشستن طولانی‌مدت بر مغز تأثیر می‌گذارد. یک فرد بالغ به طور متوسط حدود شش ساعت و نیم در روز می‌نشیند. طبق گفته هاروارد هلث، این امر بخشی از مغز مرتبط با حافظه را مختل می‌کند و توصیه می‌شود بعد از 15 تا 30 دقیقه نشستن در خارج از خانه یا محل کار از جای خود بلند شوید.
2. کم‌خوابی هر کسی که الگو‌های مضر را مطالعه کرده باشد احتمالاً می‌داند که کمبود خواب می‌تواند به سلامت روان آسیب برساند. طبق تنیجه یک پژوهش، حدود یک سوم از ما هفت تا هشت ساعت توصیه شده در شب را نمی‌خوابیم که می‌تواند به عملکرد‌های شناختی از جمله حافظه، حل مسئله و استدلال آسیب برساند. یک ساعت زودتر به رختخواب رفتن به شما کمک می‌کند تا زمان بیشتری برای خواب داشته باشید.
3. استرس مزمن گزارش هاروارد نشان می‌دهد که استرس مزمن می‌تواند سلول‌های مغز را از بین ببرد و بر حافظه و یادگیری تأثیر بگذارد. این یک هشدار نگران‌کننده است، اما بسیاری از ما زندگی پر استرسی داریم، پس چگونه از آن اجتناب کنیم؟ برای حل این مشکل در روز چند دقیقه‌ای را به مدیتیشن و تمرکز روی تنفس اختصاص دهید.
4. نداشتن فعالیت اجتماعی برای برخی از ما اینگونه است که هنگامی که احساس ضعف و بی‌حوصلگی می‌کنیم، دوست نداریم با دیگران در ارتباط باشیم که این برای عملکرد شناختی ما مفید نیست. با دور نگه داشتن خود از روابط اجتماعی، بخشی از لایه بیرونی مغز را که اطلاعات را پردازش می‌کند، از دست می‌دهیم. این چالش‌برانگیزترین عنصر برای کسانی است که با سلامت روانی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما لازم نیست خود را در دنیایی پر از غریبه قرار دهید. فعالیت اجتماعی را در این مواقع به یک گروه مورد اعتماد از دوستان نزدیک محدود کنید.
5. کمبود نور خورشید طبق گزارش هاروارد، چهار مورد اول فهرست شده در اینجا بزرگترین تهدید‌ها برای سلامت مغز هستند. با این حال، عادات دیگری وجود دارد که باید از آن‌ها اجتناب کرد. اختلال عاطفی فصلی وضعیتی است که به کمبود نور خورشید مربوط می‌شود. این می‌تواند منجر به مشکلات متعددی شود، از جمله کمبود سروتونین، که می‌تواند بر خلق و خو، اشتها و خواب تأثیر بگذارد. اغلب توصیه میشود یک لامپ SAD خریداری کنید، که می‌تواند به تقلید نور خورشید در داخل خانه کمک کند، در حالی که برای حفظ سطح ویتامین D نیز ضروری است.
6. الکل و دود هنگامی که در پایین‌ترین نقطه از وضعیت روحی قرار داریم، بسیاری از ما به الکل، سیگار یا مواد غیرقانونی روی می‌آوریم تا به ما کمک کنند. وسوسه‌ای برای جستجوی یک عامل بیرونی برای نشاط فوری وجود دارد که قابل درک است، اما این محصولات همه در درازمدت مضر هستند. همه این‌ها می‌توانند منجر به تجارب افسردگی در زمانی که از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم، شوند.
7. رژیم غذایی ضعیف اگر در تلاش هستیم که از خود مراقبت کنیم، پختن یک وعده غذایی سالم در بالای فهرست اولویت‌های ما قرار می‌گیرد. خوردن غذا‌های راحت مانند شکلات برای میان‌وعده بسیار آسان‌تر است. سبک زندگی نامناسب رژیم غذایی تهدیدی برای سلامت مغز است، بنابراین سعی کنید به این موضوع رسیدگی کنید و اگر مجبور به خوردن میان وعده هستید، سعی کنید آب نبات را با میوه یا سبزیجات خام جایگزین کنید.
8. پرخوری حتی اگر سالم‌ترین غذا‌ها را هم می‌خورید، به یاد داشته باشید که آن را متناسب نگه دارید. مهم نیست که چه چیزی به بدن خود وارد می‌کنیم، پرخوری یک نگرانی است و چاقی می‌تواند منجر به مشکلات قلبی، دیابت و فشار خون بالا شود که همگی با آلزایمر و مشکلات کلی مغز مرتبط هستند.
9. پوشاندن سر در هنگام خواب مراقب نحوه خوابیدن خود باشید. پوشاندن سر یک عامل کمتر شناخته شده در برخی اختلالات مغزی است. اگر زیر بالش می‌خوابید، این کار می‌تواند سطح اکسیژن خون را کاهش دهد و منجر به افزایش دی اکسید کربن شود. خستگی و خواب‌آلودگی می‌تواند با همان عوارض جانبی مانند کمبود خواب عمومی همراه باشد.
10. کار در هنگام بیماری زمانی که بیمار هستید مغز و بدن برای مبارزه با بیماری با هم کار می‌کنند و اگر سعی کنید با این بیماری مقابله کنید، بهبودی را به تاخیر می‌اندازید. نتایج این کار افزایش بیشتر استرس خواهد بود.
11. نداشتن ورزش ذهنی این فقط بدن نیست که به ورزش نیاز دارد؛ مغز شما نیز به تمرین نیاز دارد. ما می‌توانیم ماده خاکستری را با پازل و بازی‌های فکری هوشیار نگه داریم. یاد گرفتن مهارت‌های جدید نیز مفید است، بنابراین به سرگرمی‌هایی که همیشه می‌خواستید در آن شرکت کنید فکر کنید.
12. قرار گرفتن در معرض نویز اگر دوست دارید هدفون خود را در حالت کامل قرار دهید، باید خود را برای رویارویی با چندین مشکل سلامتی آماده کنید. از دست دادن شنوایی با از دست دادن بافت‌های مغز مرتبط است که به بیماری آلزایمر ارتباط دارد. توصیه می‌شود سطح نویز را حدود 60 درصد صدای موجود نگه دارید و حداکثر دو ساعت در روز از هدفون استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/790793/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سندرم بی‌تصمیمی و تناقض‌گویی در نهاد‌های تصمیم‌گیر

کشف سرنخ‌هایی از شکل‌گیری منظومه شمسی در اجرام فرانپتونی

مراسم دسته روی شهدای خدمت در رامسر

تخصیص 33 هزار میلیارد تومان اعتبار با سفرهای دولت به مازندران

داستانک/ دعوای دو درخت

شفاف‌سازی پلیس درخصوص خبر درگیری خونین و قتل یک هوادار استقلال

قتل در گلوگاه، دستگیری قاتل در فیروزکوه

آری به اتفاق جهان می توان گرفت

چگونه از حمله میگرنی قبل از وقوع آن جلوگیری کنیم؟

اعلام تاریخ جدید مرحله سوم رقابت های انتخابی تیم ملی کاراته

خواص باورنکردنی شیرین بیان برای پوست

قتل در گلوگاه؛ دستگیری قاتل در فیروزکوه

عزاداری مردم بابل در سوگ رئیس‌جمهور شهید

لایحه عفاف و حجاب به تایید هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است

هشدار تند معاون استاندار تهران: امروز مقابله با اتباع غیرمجاز مثل مقابله کردن در جنگ است

دل دوستان شکستی!

انتشار 2 کتاب گویا در توصیف شهید جمهور

«جنی ارپنبک» برنده جایزه ادبی «بوکر بین‌الملل» شد

قتل 3 برادر در مقابل چشمان پلیس در مازندران

پیشنهاد نام‌گذاری 12 آبان به‌نام روز بانه/ اجرای مطلوب طرح نور در استان کردستان

تاکید استاندار بر ضرورت پیوست فرهنگی و زیست محیطی در سرمایه‌گذاری سواحل مازندران

بهترین بازیکن نساجی مقابب استقلال چند پست داشت

سخنان دلنشین شمس لنگرودی در مورد زندگی

توقیف 27هزار لیتر سوخت قاچاق در مازندران

3000 نفر جامعه هدف طرح فرهنگی صعود در مازندران هستند

عملکرد موثر آزادی برابر استقلال با 10 کیلومتر دوندگی

تصاویر وحشتناک ریزش سنگ در جاده چالوس + فیلم | رییس پلیس راه: همچنان خطر ریزش سنگ در این جاده وجود دارد

اعزام زائران مازندران به حج تمتع از فردا

تصاویر وحشتناک ریزش سنگ در جاده چالوس

برای خاکسپاری تمام باغچه ها را به مادرم بسپارید

درگذشت مونا علی‌مددی در سکوت خبری

بازخوانی حماسه های دوران دفاع مقدس و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت با نگاه جهاد تبیین صورت پذیرد

چگونه می‌توان ماهیچه‌ها را با نور کنترل کرد؟

فعالیت 1200 کانون مساجد مازندران در «طرح صعود»

تأمین سوخت بیش از 264 پرواز در واحدهای سوخت‌گیری منطقه چالوس

جنبش امل: مرزهای جنوب لبنان نماد عزت ملی ماست

دستگیری زورگیران شهرری با شلیک تیر هوایی

ضرورت بازنگری طرح انتقال آب از غرب به شرق مازندران

جزئیات جدید از قتل هولناک 3 برادر بابلی در شلیک مرگبار

بخشی از کتاب خواندنی "انقلاب در شعر"

رباعی نویافته‌ای از عمر خیّام

مادر شهیدان والامقام «مجید و مسعود آبرومند» آسمانی شد

صدها ستاره‌ای که ناگهان ناپدید شدند؛ کجا رفتند؟

مترجم جوان ادبیات کودک و نوجوان درگذشت

سرنوشت تتلو چه می‌شود؛ زندان یا آزادی؟

نحوه خرید بسته اینترنت با گوشی

توقیف 76 دستگاه وسیله نقلیه متخلف در خرم‌آباد

انتقال بیت کوین به تراست ولت، آموزش 0 تا 100

کتابفروشی نشر و قلم در خرم‌آباد تعطیل شد

بررسی تهیه نانوالیاف پلیمری پاسخگو به نور توسط محققان دانشگاه صنعتی سهند