پیام مازند - معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی از طرحهای توسعهای میاندورود بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، سعید رسولی، معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی به همراه عبدالرضا دادبود، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، مرتضی بابایی لولتی، فرماندار میاندورود، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان از پروژههای توسعهای این شهرستان از جمله تعریض محور گهرباران، تعریض پل نکاچوب، سه راه فرودگاه و چهار راه آزادگان بازدید به عمل آورد.
رسولی در نشستی که در فرمانداری میاندورود برگزار شد، گفت: بندر مجموعهای است که باید آن را با راه دسترسی در نظر گرفت، اینها را باید زنجیرهای بدانیم که در کنار یکدیگر به توسعه میانجامد. معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه سرمایهگذاری عظیمی در بنادر شمال کشور شده است و اقتصادی شدن بندر به توسعه پایدار منطقه منجر می شود، خاطرنشان کرد: امیدواریم تعامل بیشتری صورت گیرد تا خدمات ارزندهتری به مردم مازندران ارائه کنیم.
وی همچنین پس از بازدید از طرحهای توسعهای شهرستان میاندورود و برخی طرحهای شهری، نسبت به تعامل در تعریض پل نکاچوب قول مساعد داد. وی افزود: انتخاب مشاور برای طرح مطالعاتی چهار راه آزادگان در دستور کار قرار گیرد.
رسولی درباره تعریض جاده ساحلی منتهی به پل فجر و روستای تازهآباد سپاه هم مساعدتهای لازم را انجام داد و این پروژه هم در دستور کار قرار گرفت.