پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

طی ۶ ماه اخیر؛

اختصاص بیش از ۲۱۴۸ میلیارد ریال طرح‌های کاهش خسارت سیلاب در مازندران

اختصاص بیش از ۲۱۴۸ میلیارد ریال طرح‌های کاهش خسارت سیلاب در مازندران
پیام مازند - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران: ۲۱۴۸ میلیارد ریال برای طرح‌های کاهش خسارت سیلاب طی ۶ ماه اخیر در مازندران هزینه شد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران: 2148 میلیارد ریال برای طرح‌های کاهش خسارت سیلاب طی 6 ماه اخیر در مازندران هزینه شد

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت:در نیمه نخست سال 1405، بیش از 2 هزار و 148 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌ها و اقدامات پیشگیرانه با هدف کاهش خسارت سیلاب در 22 شهرستان استان هزینه شد.
حیدر داوودیان افزود: در این بازه زمانی 138 کیلومتر از مسیر‌های رودخانه‌ای استان لایروبی و بازگشایی، 543 مورد سردهانه سنتی مرمت و بازسازی و یک‌هزار و 949 متر دیوار حفاظتی ساخته شد.
وی گفت: در کنار این اقدامات، 21 سد انحرافی در نقاط مختلف استان و یک سد لاستیکی در شهرستان بابلسر ساخته شد و چهار مورد آب‌بندان مرمت و بازسازی و 6 ایستگاه پمپاژ و برق‌رسانی نیز اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: لایروبی و بازگشایی مسیر‌ها در 15 شهرستان، مرمت سردهنه‌ها در 20 شهرستان، ساخت دیوار‌های حفاظتی در 12 شهرستان و ساخت سد‌های انحرافی در 14 شهرستان ثبت شده است که نشان‌دهنده گستردگی اقدامات پیشگیرانه شرکت آب منطقه‌ای در مازندران است.
داوودیان خاطر نشان کرد: اجرای این طرح‌ها فقط به زمان وقوع سیلاب محدود نمی‌شود، بلکه بخش مهمی از مدیریت پیشگیرانه منابع آب را تشکیل می‌دهد و با افزایش ظرفیت عبور جریان رودخانه‌ها، تثبیت سازه‌های حفاظتی و ساماندهی مسیر‌های انتقال آب، می‌تواند از شدت خسارت‌های احتمالی در زمان بارش‌های شدید بکاهد.


نظرات شما