طرز تهیه خورش اسپناساک، یک غذای خوشمزهی مازندرانی
شنبه 9 اسفند 1399 - 03:05:41
|
|
پیام مازند - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، خورش اسپناساک (اسفناج) یکی از غذاهای سنتی مازندران و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، کولین، فیبر، فسفر، سلنیوم، روی (زینک)، فولاد، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور و … است. خورش اسپناساک مازندران خورش اسپناساک (اسفناج) یکی از غذاهای سنتی مازندران و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، کولین، فیبر، فسفر، سلنیوم، روی (زینک)، فولاد، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور و … است. مواد لازم خورش اسپناساک مازندران: -گوشت گوسفند 400 گرم -اسفناج تازه یک کیلو -سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع) 300 گرم -سیر 4-3 حبه -پیاز متوسط 2 عدد -هویج یک عدد -آب به مقدار لازم -نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم -روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی؛ از اگرول گوشـت و قارچ و کارتوفلر تا شیرینی شکلاتی آلمانی + تصاویر طرز تهیه خورش اسپناساک مازندران: -برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را خرد میکنیم و با روغن دنبه یا کنجد تفت میدهیم. -اسفناج را پس از شستن و خرد کردن به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم. -سپس مقداری آب اضافه میکنیم. -گوشت خرد شده را به مواد اضافه میکنیم. -سپس سبزیجات معطر و هویج خرد شده را اضافه میکنیم. -پس از اضافه کردن ادویهجات، اجازه میدهیم غذا در حرارت ملایم بپزد و جابیفتد. -این غذا همراه برنج یا نان سنگک تازه و سبزی سرو میشود. نکته 1: در برخی از سلیقهها به این غذا نخود هم اضافه میکنند. نکته 2: گاهی به جای گوشت گوسفند از تخم مرغ استفاده میشود. منبع: آشپزی انتهای پیام/
http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/188344/طرز-تهیه-خورش-اسپناساک،-یک-غذای-خوشمزهی-مازندرانی
|