پیام مازند
طرز تهیه خورش اسپناساک، یک غذای خوشمزه‌ی مازندرانی
شنبه 9 اسفند 1399 - 03:05:41
پیام مازند - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، خورش اسپناساک (اسفناج) یکی از غذا‌های سنتی مازندران و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، کولین، فیبر، فسفر، سلنیوم، روی (زینک)، فولاد، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور و … است.
خورش اسپناساک مازندران
خورش اسپناساک (اسفناج) یکی از غذا‌های سنتی مازندران و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، کولین، فیبر، فسفر، سلنیوم، روی (زینک)، فولاد، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور و … است.
مواد لازم خورش اسپناساک مازندران:
-گوشت گوسفند 400 گرم
-اسفناج تازه یک کیلو
-سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع) 300 گرم
-سیر 4-3 حبه
-پیاز متوسط 2 عدد
-هویج یک عدد
-آب به مقدار لازم
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از اگرول گوشـت و قارچ و کارتوفلر تا شیرینی شکلاتی آلمانی + تصاویر
طرز تهیه خورش اسپناساک مازندران:
-برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را خرد می‌کنیم و با روغن دنبه یا کنجد تفت می‌دهیم.
-اسفناج را پس از شستن و خرد کردن به مواد اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.
-سپس مقداری آب اضافه می‌کنیم.
-گوشت خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم.
-سپس سبزیجات معطر و هویج خرد شده را اضافه می‌کنیم.
-پس از اضافه کردن ادویه‌جات، اجازه می‌دهیم غذا در حرارت ملایم بپزد و جابیفتد.
-این غذا همراه برنج یا نان سنگک تازه و سبزی سرو می‌شود.
نکته 1: در برخی از سلیقه‌ها به این غذا نخود هم اضافه می‌کنند.
نکته 2: گاهی به جای گوشت گوسفند از تخم مرغ استفاده می‌شود.
منبع: آشپزی
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/188344/طرز-تهیه-خورش-اسپناساک،-یک-غذای-خوشمزه‌ی-مازندرانی
بستن   چاپ