پیام مازند
نیازسنجی کاربردی و منطقه‌ای برای رشته‌های کشاورزی ضروری است
شنبه 1 خرداد 1400 - 12:24:45
پیام مازند -

پیام مازند


به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، غلامحسین رحیمی شعرباف در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری که با حضور کوروش نوذری رئیس دانشگاه مازندران و علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران، قربانعلی نعمت زاده رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری دانشگاه و سید جعفر هاشمی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران برگزار شد، به نقد و بررسی وضعیت دانشگاه های تخصصی کشاورزی کشور پرداخت و گفت: عدم استقبال از رشته های کشاورزی در مقطع کارشناسی در سال‌های آتی در تحصیلات تکمیلی هم اثرگذار خواهد بود.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به اینکه معضل پیش رو نیازمند بازنگری در طرح آمایش است اظهار کرد: باید برای رشته‌های کشاورزی نیازسنجی کاربردی و منطقه‌ای صورت گیرد.
رحیمی با بیان اینکه فعالیت‌های تحقیقاتی باید اثر بخشی خود را در سطح جامعه نشان دهند و زمینه ساز بی‌نیازی کشور شوند از فعالیت پژوهشگران دانشگاه در ثبت ارقام برنج و تولید بذور گواهی شده تقدیر و تشکر نمود.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از نظر تحقیق و پژوهش در جایگاه خوبی قرار دارد افزود: انتظار می رود با اجرای طرح های تحقیقاتی کاربردی بیشتر و قرارداد با بخش های خصوصی و همچنین ارائه خدمات آزمایشگاهی و تولید بذور گواهی شده سطح درآمد های دانشگاه افزایش یابد.
تیموری رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز در این نشست با اشاره به قدمت 47 ساله دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با داشتن بیش از سه هزار دانشجو و 141 عضو هیات علمی در انجام مأموریت اصلی و پاسخ‌گویی به نیازهای آموزشی، علمی، پژوهشی و فناورانه با ارایه راه حل‌ هایی برای مسایل حال و آینده جامعه و صنعت در عرصه‌های منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی گام بر می دارد.
وی به قرارگیری دانشگاه در لیست 22 دانشگاه ایرانی در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها یا یورَپ از میان 2 هزار و 500 دانشگاه برتر جهان اشاره نمود و عنوان کرد: مقالات چاپ شده در مجلات معتبر در سال 1399 بیش از 740 مقاله است.
تیموری با بیان اینکه در سال 99 طرح‌های تحقیقاتی انجام شده درون دانشگاه 56 و برون دانشگاهی 16 طرح بود، اظهار داشت: تهیه سند توسعه آب استان مازندران و تهیه سند توسعه بخش کشاورزی استان مازندران و همچنین بررسی و ارزیابی مسائل و مدیریت آب و ارائه راهکارهای ارتقا و بهبود در استان مازندران از پروژه‌های سفارشی دانشگاه بوده است.
وی به توجه در اولویت بخشی به آموزش کشاورزی با ساماندهی نظام پذیرش دانشجو به ویژه برای رشته های کشاورزی و منابع طبیعی با نگاه حمایتی به جای پذیرش دانشجو بدون آزمون اشاره و اظهار کرد: باید برنامه‌ریزی برای پرورش نیروی بهره بردار به عنوان کشاورز آینده به جای مروج، محقق، متخصص و مدرس صورت بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه دانشگاه نیاز به حمایت برای احداث زیر ساخت های اولیه مانند مزارع و کارگاه های نیمه صنعتی مورد نیاز و رفع محدودیت های موجود در آموزش های عملی، مهارتی به منظور افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان دارد، افزود: باید تلاش و حمایت ویژه ای در رفع ضعف ها و موانع موجود و ترویج یافته های علمی حوزه کشاورزی و منابع طبیعی صورت گیرد.
انتهای پیام/
کد خبر: 1096458 برچسب‌ها وزارت علوم، تحقیقات و فناوری غلامحسین رحیمی کشاورزی

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/209127/نیازسنجی-کاربردی-و-منطقه‌ای-برای-رشته‌های-کشاورزی-ضروری-است
بستن   چاپ