پیام مازند
عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان مازندران :
انکار دستاوردهای دولت برای کسب رای مردم کار غیراخلاقی است
سه شنبه 18 خرداد 1400 - 14:58:47
پیام مازند - ساری - عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان استان مازندران با اظهار این‌که دولت آقای روحانی با تمام مشکلاتی که پیش‌رو داشت ، عملکرد خوب و قابل قبولی بر جای گذاشت ، گفت : انکار دستاوردهای دولت در مناظره تبلیغات و تخریب و کوبیدن عملکرد آن هم برای کسب آرای مردم کاری غیر اخلاقی است.

مهدی احمدی فولادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ضعیف توصیف کردن مناظره اقتصادی نامزدهای ریاست جمهوری ، افزود : متاسفانه در آن مناظره نامزدهای ریاست جمهوری به جای پاسخ دادن به پرسش های مطرح شده تمام تلاششان را صرف نقد عملکرد و انکار دستاوردهای دولت قرار داده بودند ، در حالی که مردم منتظر ارائه برنامه و راهکار جهت برون رفت کشور از مشکلات بودند.
وی ادامه داد : به نظرم در آن مناظره نامزدهای ریاست جمهوری پاسخ درخوری برای پرسش ها و برنامه مدونی برای تبیین و تشریح جهت حل مشکلات کشور نداشتند و به همین دلیل هم راه فرار به پاسخگویی را از طریق زیر سئوال بردن دستاوردهای دولتی قرار دادند که تحت شدیدترین تحریم های بین المللی کشور را اداره کرد و اجازه نداد توطئه های دشمنان بویژه فردی مانند ترامپ عملی شود و در این زمینه هم موفق بوده است.
مسئول شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان ساری گفت : متاسفانه حتی دو نامزد میانه رو ریاست جمهوری نیز در آن مناظره نتوانستند مردم را با ارائه برنامه برای حل مشکلات کشور متقاعد کنند چون برداشت کلی مردم این بوده که تمام وقت نامزدها صرف کوبیدن دولت شد بدون این که شرایط کشور مد نظر قرار گیرد.
وی تاکید کرد : از افرادی که به عنوان نامزد ریاست جمهوری کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران که کشوری بزرگ و مطرح در جهان به شمار می رود این بوده و است که منطقی و با برنامه در مناظره حاضر شوند و وقتی مردم مناظره آنها را تماشا می کنند به این نتیجه برسند که برنامه مشخصی برای حل مشکلات کشور دارند و از این طریق ترغیب شوند در پای صندوق های رای حضور یابند.
احمدی فولادی همچنین از نوع پرسش های مطرح شده توسط مجری برنامه مناظره انتقاد کرد و توضیح داد : متاسفانه پرسش ها هم به نوعی طراحی شده بود که اصلا به مسائل اساسی اقتصادی و غیراقتصادی کشور که تهدید کننده بنیان های اصلی مملکت است مانند خشکسالی و تحریم های فلج کننده ورود نکرد.
وی با اظهار این جمله که « انگار قرار بود در مناظره دولت مستقر محاکمه شود » ، گفت : در مناظره اقتصادی ، گذشته از این که نامزدها برنامه ای ارائه نکردند و مسایل و مشکلات اصلی کشور مورد بی تو جهی قرار گرفت ، تمام توان برگزار کنندگان مناظره و نامزدها صرف تخریب عملکرد دولت آقای روحانی شد و این توقع بر حق را در مردم ایجاد کرد که نماینده دولت برای پاسخگویی باید حضور می داشت و اکنون نیز انتظار است صدا و سیما حق دولت برای پاسخگویی به انتقادات و تخریب ها را در نظر بگیرد تا نماینده دولت در یک برنامه تلویزیونی به تخریب های صورت گرفته و شائبه های مطرح شده پاسخ بدهد و از عملکردش دفاع کند . 
این فعال سیاسی افزود : این نوع برخورد نامزدهای ریاست جمهوری با عملکرد دولت مستقر برای جلب آرای مردم ، مطمنا نتایج عکس خواهد داد و بازخورد منفی برجای می گذارد ، چون مردم در باره بی برنامه بودن نامزدها قضاوت خواهند کرد.

پیام مازند


FATT ؛ پیمانی برای تعاملات مطلوب بین‌المللی
احمدی فولادی یکی از عوامل مهم تاثیرگذار بر مشکلات کشور و پیچیده کردن معضلات اقتصادی جامعه را معطل نگه داشتن وضعیت پیوستن ایران به گروه اقدام ویژه مالی موسوم به « اف ای تی اف FATF » دانست و گفت : قطعا دولت در ایجاد این وضعیت نقشی نداشته است ولی امروز کسانی که در راه پیوستن کشور به این گروه مالی سنگ اندازی کردند و باعث قفل شدن مسیر مبادلات بانکی و تجاری کشور شدند ، طلبکار هستند در حالی که باید پاسخگو باشند.
وی افزود : دولت آقای روحانی برای پیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی یا اف ای تی اف FATF همه تلاش هایش را کرده و نظر موافق داشته و تا جایی که ممکن بود عواقب معطل نگه داشتن را گوشزد نمود ولی متاسفانه در این میان گروهی که من آنها را « کاسبان تحریم » می نامم ، با امروز و فردا کردن و معطل نگه داشتن در عمل اجازه ندادند برای حل مشکلات اقتصادی کشور گره گشایی شود.
این فعال سیاسی مازندران گفت : پیوستن به اف ای تی اف FATF موضوعی نیست که تبدیل به مناقشه داخلی شود ، بلکه یک خواسته بین المللی است و قاطبه کشورهای جهان عضو این گروه هستند و نپیوستن به آن برای هرکشوری هم انزوای مالی و بانکی است ، دقیقا وضعیتی که در کنار تحریم های ظالمانه آمریکا ، عده ای در داخل با نحوه برخوردشان با اف ای تی اف FATF ما را دچارش کردند و امروز از دولت طلبکار هستند.
مسئول شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان ساری با اظهار این که مطمئنا در تدوین و اجرای هر معاهده و یا پیمانی نقاط ضعف و اشکالاتی وجود دارد ولی برای برخورداری از منافعش نمی توان آن را به کلی نادیده گرفت ، گفت : باید خیلی پیشتر تکلیف اف ای تی اف FATF مشخص می شد و ایران به گروه اقدام ویژه مالی می پیوست و در این مسیر در صورت وجود نقاظ ضعف نسبت به شناسایی و ر فع آن اقدام می کرد ولی عده ای سبب شدند تا کشور به طور کلی نتواند از مزیت های آن بهره ببرد.
وی تاکید کرد : تمامی صاحب نظران اقتصادی در کشور بر این باور بودند و هستند که نپیوستن به اف ای تی اف FATF و عدم قبول آن خلاف عقل سلیم و منطق است و ایران باید آن را بپذیرد .
احمدی فولادی در باره تغییر اظهارات برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در خصوص این معاهده در مناظره اقتصادی در حالی که تا پیش از آن خودشان در معطل نگه داشتن آن نقش داشتند ، اظهار داشت : اینگونه موضع گیری برای یک نامزد ریاست جمهوری بسیار بد است. مردم قطعا قضاوت خواهند کرد و به این نتیجه خواهند رسید که اینگونه افراد تابع شرایط و منافع خودشان و گروهشان هستند و هر لحظه تصور کنند که با موافقت یا مخالفت نسبت به یک قضیه می توانند آرای بیشتری کسب کنند براساس آن نظر می دهند و در برهه زمانی فعلی آنها می دانند در صورت مخالفت با پیوستن به اف ای تی اف FATF ، رای آنها کم خواهد شد چون مردم تاثیر معطل نگه داشتن آن را در زندگی روزمره اشان احساس می کنند.
وی با اظهار این که استاندارد دوگانه افراد در باره موضوعاتی مانند اف ای تی اف FATF فرصت طلبانه است ، افزود : یکی از ویژگی های افراد فرصت طلب این است که هر گاه احساس کنند موضوعی به نفعشان است تابع می شوند و یادشان می رود که در زمانی نه چندان دور از مخالفان سرسخت همان موضوع بودند و در مورد اف ای تی اف FATF هم به نظر می رسد چنین نگاهی برای برخی از نامزدهای ریاست جمهوری مصداق دارد.

پیام مازند


دست خالی دولت در مقابله با مشکلات
این فعال سیاسی استان مازندران با اشاره به اینکه همه دولت ها در طول زمان فعالیت های خود با مشکلاتی مواجه هستند ، گفت : دولت آقای روحانی در این مدت هشت سال با مشکلاتی مواجه بود که حل عمده آنها خارج از حوزه اختیار دولت و برخی از آنها مربوط به سطح بین المللی بود و باید تصمیم حاکمیتی برایش اتخاذ می شد ولی تا آنجایی که اختیار داشت با در نظر گرفتن مجموعه شرایط کشور موفق عمل کرد.
وی افزود : یکی از آن موضوعاتی که به دولت آقای روحانی به ارث رسید ، تحریم های ناجوانمردانه و ظالمانه بود که دولت قبلی با تعلل و شعار دادن و ارسال پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد مسبب آن شد در حالی که دولت تدبیر و امید با تصمیم حاکمیتی به دنبال مذاکره رفت که حاصل آن برجام بود و در زمان خودش دستاوردهای بسیار خوبی هم برای کشور داشت که از جمله آن می توان به خارج شدن پرونده هسته ای ایران از شورای امنیت و بازگشت آن به مرجع تخصصی یعنی آژانس بین المللی انرژی هسته ای اشاره کرد.
احمدی فولادی بازگرداندن بخشی از درآمدهای نفتی و پول های بلوکه شده کشور در آمریکا را از دیگر دستاوردهای دولت در برجام برشمرد و گفت : متاسفانه خروج یکجانبه آمریکا از این توافق با روی کار آمدن ترامپ سبب شد تا کشور ما نتواند از دستاوردهای کامل برجام بهره مند شود ، اگر چه حتی خروج یکجانبه آمریکا از برجام هم به خاطر زیرکی مذاکره کنندگان ایرانی خودش تبدیل به یک دستاورد شد و آن هم انزوای آمریکا و ایجاد اختلاف شدید میان آن کشور با شرکای اروپاییش بود.
وی افزود : البته با خروج یکجانبه و ناگهانی آمریکا و تحریم های ظالمانه ای که یکی پس از دیگری دولت ترامپ تحمیل کرد سبب شد تا اداره کشور به صورت جدی با مشکل مواجه شود چرا که هدف اصلی ترامپ فروپاشاندن نظام اسلامی بود ولی همین دولتی که امروز مورد هجمه و تخریب قرار می گیرد موفق شد با وجود تحریم فروش نفت و بسته شدن راه بازگرداندن درآمدهای ارزی به کشور ، مملکت را در سخت ترین شرایط ممکنی که طی چهار دهه گذشته تجربه کرده ، اداره کند و تحریم ها را بشکند.
احمدی فولادی گفت : واقعا دولت طی دو سال گذشته با کمترین درآمد کشور را اداره کرد و این که نامزدهای ریاست جمهوری در مناظره اقتصادی به هیچ یک از این مسایل و مشکلات دولت توجه نکرده و همه تلاششان را صرف تخریب عملکردش نمودند ، بی انصافی و فراتر از آن بی اخلاقی بوده است.
برچسب‌ها
انتخابات 1400 FATF دولت تدبیر و امید مناظره مازندران سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ایران
پروندهٔ خبری
انتخابات 1400

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/211980/انکار-دستاوردهای-دولت-برای-کسب-رای-مردم-کار-غیراخلاقی-است
بستن   چاپ