پیام مازند
مهر گزارش می دهد؛
مازندران مهیای حماسه؛ از شور رای اولی ها تا پیشاهنگی گروه ها
دوشنبه 24 خرداد 1400 - 09:22:53
پیام مازند - ساری -چهار روز تا حماسه بزرگ ملی در ایران اسلامی باقی مانده و قشرهای مختلف سیاسی و فرهنگی مازندران از هم اکنون خود را برای رقم زدن برگ زرینی دیگر آماده کرده اند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: آخرین تجربه مردم مازندران در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت 92 درصدی است و در حماسه 28 خرداد امسال نیز مردم مازندران ثابت می‌کنند، همیشه و در همه حال پای آرمان‌های نظام اسلامی ایستاده‌اند.
مردم دیار علویان همواره در بزنگاه‌های تاریخی و در 42 سال گذشته با تبعیت از مولا و مقتدای انقلاب، با حضور در دفاع مقدس، صحنه‌های سیاسی و اجتماعی و دفاع از حریم اهل بیت و حرم، حماسه سازی کردند.
28 خرداد سال جاری نیز آوردگاه دیگری برای مردان و زنان مازندران محسوب می‌شود تا نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی کنند.
رأی اولی‌ها در تب و تاب انتخابات
حدود دو میلیون و 500 رأی دهنده در مازندران وجود دارد و از این بین 59 هزار نفر رأی اولی هستند و دختران و پسران رأی اولی مازندران از اینکه برای سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود تصمیم می‌گیرند، خرسند هستند. معصومه الهی دختر نوجوانی که چند روز پیش جشن تکلیف سیاسی را به اتفاق دوستانش در مهدیه این شهر برگزار کرده بود، می‌گوید: بانوان و دختران ایرانی برخلاف سایر کشورها حق رأی دارند و آزادانه می‌توانند مسیر آینده سیاسی و اجتماعی را با شرکت در انتخابات شرکت کنند.

پیام مازند


وی با اظهار اینکه امسال برای اولین بار واجد شرایط رأی دادن هستم، ادامه داد: قطعاً به همراه خانواده در پای صندوق رأی شرکت خواهد کرد تا خودم در سرنوشت کشور دخیل باشم و آینده ام را رقم بزنم.
دانشجویان پیشاهنگ حرکت‌های سیاسی
در روزهای منتهی به انتخابات، دانشجویان و تحصیلکردگان برای تنویر افکار عمومی و ضرورت مشارکت در انتخابات فعال‌تر از گذشته شده‌اند و برنامه ریزی های مختلفی را انجام داده‌اند.
حسن خزایی دانشجوی مازندرانی با اشاره به نقش جریان‌های دانشجویی در هدایت و جهت دهی به افکار عمومی برای انتخاب درست اظهار داشت: جریان‌های مختلف دانشجویی و نخبگان طی روزها و ماه‌های گذشته با برپایی جلسات، تریبون‌های آزاد، کرسی‌های آزاد اندیشی و مناظره‌های انتخاباتی سعی کردند به شاخص‌ها و معیارها برای انتخاب اصلح توجه کنند.
وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه انتخابات صحنه‌ای برای ایجاد اصلاح در رویه و مدل کشورداری و مدیریت اجرایی است، افزود: بسیاری از مشکلات کنونی نیز نتیجه انتخاب ناصحیح به شمار می‌رود و برای تغییر وضعیت موجود باید به پای صندوق‌های رأی آمد.
گروه‌های جهادی، صندوق رأی جهادی دیگر
گروه‌های جهادی و مذهبی استان مازندران نیز با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات یک تکلیف و واجب شرعی به شمار می‌رود، فراخوان‌های مختلفی را برای مشارکت حداکثری و حضور در پای صندوق‌های رأی صادر کرده‌اند.
محمد حسین طبرستانی از هیئت مذهبی یا فاطمه (س) بابل با بیان اینکه همه می‌دانیم راه حل مشکلات کشور رأی ندادن نیست بلکه حضور در انتخابات است، افزود: حضور در انتخابات و دولتی برآمده از تفکر اصیل انقلابی و حامی محرومان و دلسوزان و بکارگیری از جوانان پاک و با اراده راه علاج کشور است.
وی با بیان اینکه شبکه‌ها و مجموعه‌های مردمی متشکل از هیئات مذهبی و فعالان عرصه خدمت به محرومان و گروه‌های جهادی همانگونه ککه در تمام بحران‌ها و جبران ضعف مسئولان، میداندار عرصه خدمت بودند، افزود: در انتخابات 28 خرداد نیز دوشادوش همه مردم به صحنه خواهیم آمد تا راه را بر فتنه گری‌ها و اندیشه‌های ناپاک دشمنان این مرز و بوم ببندیم.

پیام مازند


حسین حسن نژاد رئیس ستاد انتخابات مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر شمار واجدان شرایط رأی دادن در استان را دو میلیون و 474 هزار و 205 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 51 هزار و 532 نفر رأی اولی هستند که 26 هزار و 74 نفر پسر و 25 هزار و 458 نفر دختر هستند.
از این تعداد 51 هزار و 532 نفر رأی اولی هستند که 26 هزار و 74 نفر پسر و 25 هزار و 458 نفر دختر هستند
وی مجموع شعب اخذ رأی شوراهای اسلامی را چهار هزار و 162 رأی برشمرد و گفت: از این میزان 498 شعبه سیار، هزار و 531 شعبه شهری، دو هزار و 631 شعبه روستایی و 268 شعبه مکانیزه هستند.
وی اظهار داشت: همچنین مجموع شعب اخذ رأی ریاست جمهوری و خبرگان رهبری چهار هزار و 52 شعبه است که از این تعداد 368 شعبه سیار ریاست جمهوری هزار و 531 شعبه شهری ریاست جمهوری و دو هزار و 521 شعبه روستایی ریاست جمهوری است.
حسین نژاد تعداد عوامل اجرایی برگزاری انتخابات در استان را 56 هزار و 770 نفر ذکر کرد و گفت: واجدان شرایط دوره قبل دو میلیون و 319 هزار و 882 نفر بود که 91 درصد در انتخابات مشارکت کردند.
به گزارش مهر، تعداد نامزدهای شورای شهر در استان هزار و 516 نفر و تعداد کرسی اصلی 336 کرسی است، همچنین تعداد کرسی اصلی و علی البدل 544 کرسی و میزان رقابت به ازای هر کرسی اصلی 4.5 و به ازای کرسی اصلی و علی البدل شهر 2.8 نفر است.
تعداد نامزدهای شوراهای اسلامی روستایی 14 هزار و 5 نفر بوده که تعداد کرسی اصلی روستا هفت هزار و 683 و تعداد کرسی اصلی و علی البدل 12 هزار و 751 کرسی است و میزان رقابت به کرسی اصلی روستا 1.8 و به ازای کرسی اصلی و علی البدل 1.1 نفر است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/212959/مازندران-مهیای-حماسه؛-از-شور-رای-اولی-ها-تا-پیشاهنگی-گروه-ها
بستن   چاپ