پیام مازند
فعالیت جدی پژوهشگاه رویان در پارک علم و فناوری البرز کلید خورد
چهارشنبه 2 تير 1400 - 10:12:31
پیام مازند -

پیام مازند


ایسنا/البرز به منظور هم افزایی و توسعه همکاری‌های مشترک، مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز و عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان و امیر رضا ادیب آذر رئیس مرکز رشد زیست فناوری رویان تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
بر اساس این تفاهم نامه، پارک علم و فناوری البرز و پژوهشگاه رویان و مرکز رشد زیست فناوری رویان در زمینه تبادل اطلاعات و امکانات، استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های علمی و فنی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، کارآفرینی، اجرایی و قانونی در جهت حمایت از فناوران و صاحبان ایده در سطح کشور همکاری می کنند.
به گزارش ایسنا، دکتر عبدالحسین شاهوردی با اشاره به دستاوردهای این پژوهشگاه در عرصه علم و فناوری گفت: موقعیت خوب و ظرفیت های مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز و همچنین فعالیت دو مجموعه در زمینه توسعه مراکز رشد و ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور فرصت مناسبی برای این دو مجموعه است و پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی تلاش می کند از شرکت های دانش بنیان و فناور استان و پارک علم و فناوری البرز بویژه در حوزه سلامت حمایت کند.
رئیس پژوهشگاه رویان با اشاره به اینکه فعالیت های علمی و پژوهشی خوبی در جهاد دانشگاهی انجام شده است خاطرنشان کرد: اولویت و کار اساسی در شرایط کنونی نزدیک کردن ارتباط بین پژوهش و فناوری و توسعه فناوری و تجاری سازی ایده هاست تا این ایده ها به دستاورد و محصول تبدیل شوند.
وی با اشاره به اینکه از نگاه آماری به سوی تقویت فعالیت های کیفی در حوزه دانش بنیان و تجاری سازی فعالیت ها حرکت کنیم گفت: یکی از اولویت ها باید ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور از درون فعالیت های جهاد دانشگاهی و از دل پژوهش ها و فعالیت های علمی باشد و این نوع جرکت می تواند ضمن دسترسی به دستاوردهای نوآورانه به اشتغال و کارآفرینی منجر شود.
شاهوردی افزود: جهاد دانشگاهی از نظر نیروی انسانی و اعتبار واقعا مجموعه بزرگ و با برندی محسوب می‌شود. نمی‌توان سرمایه را تنها پول نقد دانست و جهاد دانشگاهی از جهات زیادی پتانسیل بالایی دارد.
وی به مزیت های پارک علم و فناوری البرز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این پارک اهمیت زیادی به آموزش و تربیت نیروی انسانی داده می شود. قطعا این روند می تواند موجب افزایش سرعت پیشرفت پارک علم و فناوری البرز نسبت به پارکهای دیگر شود .
وی بر هدفگذاری مناسب در حوزه فعالیت های علمی و فناوری اشاره و تاکید کرد و گفت: برای مثال موسسه رویان در جهاد دانشگاهی به سطحی رسیده است که تنها با آوردن نام این مجموعه بسیاری از مشکلات حل و گره ها گشوده می شود. لذا مرکزی مانند رویان یا مرکز رشد می تواند به عنوان الگویی حسنه برای بخش های دیگر علمی و فناوری کشور علی الخصوص جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز باشد.
استان البرز قطب فعالیت های دانش بنیان کشور
مهدی عباسی در این نشست ضمن معرفی برخی دستاوردها و ظرفیت های مجتمع و پارک علم و فناوری البرز گفت: استان البرز و پارک علم و فناوری البرز در بسیاری از شاخص های علمی و فناوری بویژه عرصه دانش بنیان در کشور موقعیت خوبی دارد و نگاه ما این است که با حضور مجموعه های معظم علمی و فناوری مثل پژوهشگاه رویان در استان و پارک علم و فناوری البرز این موقعیت بیش از گذشته تقویت شده و به شرایط مطلوب برسد.
رئیس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه مجموعه های خوبی در حوزه سلامت در استان البرز قرار دارند به جایگاه و نقش پژوهشگاه رویان اشاره کرد و گفت: امروز این فرصت فراهم شده تا رسما شاهد حضور رسمی و موثر پژوهشگاه رویان و مرکز رشد زیست فناوری رویان در استان و پارک علم و فناوری البرز باشیم تا شرکت ها و احدهای فناور حوزه سلامت استان بتوانند با مجموعه رویان و دستاوردهای آن بیش از هر زمانی آشنا شده و برای تجاری سازی و توسعه ایده های خود با همکاری و نظارت این مجموعه وزین بکوشند.
توسعه شرکت های دانش بنیان خصوصی
امیر رضا ادیب آذر رئیس مرکز رشد زیست فناوری رویان نیز در این مراسم گفت: مرکز رشد ساز و کاریست برای تبدیل علم به فناوری و نهایتا محصول؛ پژوهشگاه رویان هم دارای مزیت های زیادی است که می توان به حضور نخبگان و متخصصین و همچنین ایده های قابل توجه و مفید به عنوان این مزایا اشاره کرد. امضای این تفاهم نامه تاثیرات زیادی در توسعه علمی هر دو مجموعه خواهد داشت. این تفاهم نامه در نهایت منجر به تسهیل روند خدمت رسانی به مردم خواهد شد و فرایند تبدیل علم به محصول سریعتر انجام خواهد شد.
وی افزود: با توجه به پتانسیل بالایی که این دو مرکز برای توسعه علم و فناوری دارند امضای تفاهم نامه میان آنها می تواند فعالیت های علمی مرکز رشد و پژوهشکده رویان را وارد سطح جدیدی کند و موفقیت بزرگی برای هر دو مجموعه به شمار خواهد رفت.
رئیس مرکز رشد زیست فناوری رویان با تاکید بر توسعه شرکت های خصوصی در حوزه فناوری افزود: شرکت های دانش بنیان که در بخش خصوصی فعالیت می کنند هم می توانند در این تفاهم نامه سهمی داشته باشند و در برنامه های آن مشارکت کنند.
براساس این گزارش، براساس این تفاهم نامه پنج ساله، پارک علم و فناوری البرز علاوه بر آموزش، مشاوره مدیران و کارشناسان مرکز رشد زیست فناوری رویان، همه خدمات فنی و تخصصی ارائه شده در ساختارهای فناوری را برای شرکت های مرکز رشدی مجموعه رویان ارائه می دهد.
همچنین ارائه فضای مناسب برای استقرار شرکت های خارج شده از مرکز رشد رویان و همچنین امکان استفاده از مجموعه نمایشگاه دائمی پارک برای شرکت های فناور و دانش بنیان مجموعه رویان و همکاری در زمینه بازدیدهای ملی و استانی از تعهدات پارک علم و فناوری البرز در تفاهم نامه همکاری با پژوهشگاه رویان و مرکز رشد زیست فناوری رویان است.
عضویت نماینده پارک علم و فناوری البرز در شورای فناوری مرکز رشد پژوهشگاه رویان و مرکز رشد زیست فناوری رویان، ارائه خدمات مشاوره ای به شرکت های حوزه سلامت پارک علم و فناوری البرز و استفاده از امکانات، تجهیزات و آزمایشگاه های مجموعه رویان توسط فناوران و شرکت های دانش بنیان و فناور پارک البرز از تعهدات روسای پژوهشگاه رویان و مرکز رشد زیست فناوری رویان در این تفاهم نامه است.
گفتنی است پارک علم و فناوری البرز به بستر همکاری های علمی و فناوری در سطح ملی و استانی تبدیل شده که حمایت های لازم از سوی دستگاه های ذیربط می تواند دستاوردهای بسیاری را برای فناوران، کارآفرینان و نوآوران فراهم نماید.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/214584/فعالیت-جدی-پژوهشگاه-رویان-در-پارک-علم-و-فناوری-البرز-کلید-خورد
بستن   چاپ