پیام مازند
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مازندران :
رییس جمهوری منتخب در انتخاب مدیران لیاقت و شایستگی را لحاظ کند
يکشنبه 10 مرداد 1400 - 06:49:07
پیام مازند - ساری - عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مازندران مهم‌ترین پیش‌نیاز کارآمدی دولت‌ها را انتخاب مدیران توانمند و متخصص دانست وگفت : رییس جمهوری منتخب باید در به کارگیری مدیران متخصص به جای وابستگی حزبی و سیاسی آنان ، لیاقت و شایستگی را لحاظ کند.

حسن مبینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : مدیران ضعیف بدون تخصص و سیاسی علاوه بر ناکارآمد کردن دولت ، باعث خسران کشور می شوند چنان که در دولت های گذشته ما شاهد بودیم بسیاری از افراد کارآمد ، تحصیلکرده و ریشه دار از نظر اجتماعی به خاطر نداشتن وابستگی سیاسی کنار زده شدند و در نهایت کشور ضرر کرد و از غافله توسعه عقب ماند.
وی ادامه داد : کنار زدن افراد لایق و شایسته فاقد وابستگی سیاسی یعنی خالی کردن بدنه مدیریتی کشور از افراد متخصص و آگاه ، افرادی که حضورشان می توانست و می تواند زمینه ای فراهم کند تا ایده ها و برنامه های اثرگذار برای رفع مشکلات کشور به اجرا گذاشته شود.
این استاد دانشگاه به سابقه برگزاری انتخابات و تعداد آرای باطله اشاره کرد و گفت : این رفتار مردم در واقع واکنش به ورود افراد ناکارآمد و مشکلاتی است که در بخش های مختلف جامعه انباشت شده است .
وی افزود : با تجربیات و مشاهداتی که از نوع عملکرد مدیران داریم نشان می دهد که بیشتر این مدیران از روی رابطه جایگاه های مدیریتی را تصاحب کرده اند و با تملق و حزب بازی سوار موج شده اند و به این وادی راه یافته اند و یا حضور دارند و ضربات کاری به دستگاه های کشور زده اند و افراد لایق کنار گذاشته شده اند . 
مبینی با استناد به سخنان امام علی (ع) در رابطه با چهار علامت سقوط حکومت ها ، گفت : ایشان فرمودند وقتی آدم های پست را جلو می اندازند ، آدم های فاضل را عقب نگه می دارند ، اصول را ضایع می کنند و یا نسبت به آنها بی اعتنا می شوند و مسائل فرعی را تقویت می کنند ، اینها نشانه های سقوط یک حکومت است.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مازندران افزود : متاسفانه در کشور ما این علائم وجود دارد و لازم است رییس جمهوری منتخب به این نشانه ها توجه کند و دولت سیزدهم را با رعایت این چهار نکته و از میان افراد کاردان و افاضل انتخاب کند ، اجازه ندهد عده ای مسائل فرعی را به اصل تبدیل کنند.
وی تاکید کرد : دولت سیزدهم برای کارآمدی باید آشتی ملی در کشور برقرار کند و لازم است گردش نخبگان در کشور ایجاد شود ، نخبگانی که دیرزمانی است که در حاشیه قرار گرفته اند و صدایشان شنیده نمی شود.
مبینی با اظهار این که دولت های گذشته مشکلاتی در زمینه سیاست خارجی و سهل انگاری ها در عزل و نصب ها داشتند ، گفت : دولت سیزدهم آغاز کار خود را با دریافت نقطه نظرات نخبگان و اهل نظر شروع کند چرا که باید قبول کنیم کشور با مشکلات و آسیب های جدی مواجه است و نمی توانیم مثل کبک سر خود را زیر برف فرو ببریم و این واقعیت ها را نادیده بگیریم.
وی افزود : واقعیت ها خود را در جامعه نشان داده اند و رییس جمهوری منتخب فرصت دارد تا با تصحیح روش ها و انتخاب میدران با دانش و آگاه نسبت به کنترل مشکلات و اصلاح امور به صورت جدی وارد عمل شود.

پیام مازند


این استاد دانشگاه گفت : دولت سیزدهم باید با آگاهی از مشکلات و ریشه های آنها ، تصمیمات درست و بموقع اتخاذ کند و جلوی خسران و ایجاد ضایعات بیشتر در کشور را بگیرد و نباید مانند گذشته اسیر طرح های نسنجیده و عجولانه شود و هر طرح و تصمیمی باید دارای پشتوانه کارشناسی باشد.
وی افزود : اصلاح امور و رفع مشکلات در درجه اول نیازمند دریافت اطلاعات درست است و اطلاعات درست به همراه برنامه برای حل مشکلات هم در اختیار افراد آگاه ، متخصص ، نخبه و کارشناس است که در کشور کم نداریم ولی همواره نادیده گرفته شده اند و صدایشان در میان هیاهوی سیاسی شنیده نشد.
او ادامه داد : همان گونه که پزشک تا زمانی که درد بیمار را تشخیص ندهد ، نمی تواند درمان کند و تنها با تجویز مسکن بیماری را وخیم تر و بیمار را یک قدم به مرگ نزدیک تر می کند ، در امور کشورداری هم در بخش های مختلف باید افراد کارشناس و آگاه به کار گرفته شوند تا درد و منشا مشکلات کشور را بشناسند و برابر آن برای هر یک نسخه لازم را بپیجند.
این استاد دانشگاه گفت : در حال حاضر برخی از مشکلات در جامعه ما بدان جایی رسیده است که به راحتی قابل لمس است ؛ یعنی افراد و خانواده های زیادی درگیر آن هستند که از آن جمله بیکاری ، فقر ، مسکن ، ازدواج جوانان و تورم است که جزو دردهای اصلی جامعه نیز محسوب می شوند .
وی عنوان کرد : دولت آینده پس از آسیب شناسی می بایست با پرهیز از سطحی نگری بدرستی به دنبال پیدا کردن علل واقعی بروز این مشکلات باشد . 
مبینی گفت : بخشی از مشکلات فعلی کشور ناشی از تنظیم روابط خارجی ایران با دیگر کشورها می باشد و بدون ارتباطات درست و بین المللی نمی توان انتظار داشت که به سر منزل مقصود رسید در حالی که همیشه این بوده که آدم های موفق راه های ارتباطی با مردم را به خوبی می دانند و این مساله در خصوص دولت هم صدق می کند . 
برچسب‌ها
مازندران اشتغال پایدار دانشگاه پیام نور ازدواج ساده مسکن دولت سیزدهم نرخ تورم

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/222154/رییس-جمهوری-منتخب-در-انتخاب-مدیران-لیاقت-و-شایستگی-را-لحاظ-کند
بستن   چاپ