پیام مازند
احداث بازارچه دائمی گل و گیاه در محمودآباد
پنجشنبه 4 شهريور 1400 - 09:50:41
پیام مازند - صدا و سیما / مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از احداث بازارچه دائمی گل و گیاه در این شهرستان خبر داد.
محمد هادی زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد توجه به کشت گلخانه‌ای را یکی از اولویت‌های این مدیریت دانست و اظهار کرد: کشت گلخانه‌ای دارای مزایای زیادی از جمله فرصت مناسبی برای اشتغال فارغ‌التحصیلان کشاورزی و سایر رشته‌های مربوطه، تولید محصولات با کیفیت مناسب و با شاخص‌های صادراتی، صرفه‌جویی در مصرف آب تا حد یک بیستم مقدار آن در واحد سطح در مقایسه با روش‌های سنتی و افزایش درآمد و ارز آوری بیشتر در بخش کشاورزی است.
محمد هادی زاده با بیان اینکه 80 هکتار اراضی شهرستان محمودآباد در قالب کشت گلخانه‌ای است، افزود: 65 هکتار از این سطح مربوط به گلخانه فضای بسته و 15 هکتار آن نیز مربوط به گلخانه‌های فضای آزاد است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: در این شهرستان 21 میلیون شاخه، اصله، گلدان و بوته انواع گل و گیاهان در فضای باز و گلخانه‌ای تولید می‌شود که 80 درصد سطح زیرکشت آن به گل‌های آپارتمانی اختصاص دارد.
هادی زاده همچنین از احداث بازارچه دائمی گل و گیاه در محمودآباد خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت بالای محمودآباد در تولید گل و گیاه به زودی بازارچه دائمی گل و گیاه در این شهرستان احداث خواهد شد که اشتغال زایی بالایی را در شهرستان ایجاد می‌کند.
تولید 10 درصدی برنج مازندران در محمودآباد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه حدود 10 درصد میزان برنج تولیدی مازندران در شهرستان محمودآباد تولید می‌شود، گفت: این شهرستان دارای 18 هزار و 545 هکتار زمین شالیزاری است که تاکنون 77 درصد آن برداشت شد و پیش بینی می‌شود امسال 90 هزار تن شلتوک شامل 83 هزار تن ارقام محلی و 7 هزار تن ارقام پرمحصول از این مزارع برداشت شود.
هادی زاده به اهمیت حفظ بستر تولید اشاره کرد و افزود: در راستای امنیت غذایی استان و کشور، حفظ و حراست از بستر تولید وظیفه همه افراد جامعه است و باید در این خصوص آموزش داده شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز را اولویت اصلی جهاد کشاورزی شهرستان دانست و تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون 76 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی این شهرستان شناسایی شد.
وی با بیان اینکه تولید پایدار در بخش کشاورزی در حفظ منابع است، خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی که منابع تأمین کننده امنیت غذایی جامعه را تهدید کند طبق قانون حفظ کاربری برخورد خواهد کرد.
هادی زاده همچنین به نقش اساسی کشاورزی در حیات اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: آموزش‌های نوین منطبق بر آخرین متد روز و متناسب با نوع اقلیم از بنیادی‌ترین شیوه‌ها برای حفظ زمین‌های کشاورزی است که باید به آن توجه شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر جهاد کشاورزی محمودآباد در راستای آموزش نکات کشاورزی و توجه به جوان گرایی، کلاس‌های آموزشی برای ترویج و پویایی این رشته در روستا‌های شهرستان دایر کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: افزایش بازده تولید برنج، مکانیزه کردن کشت، امکان کشت دوم، بهبود حفاظت آب و خاک، مدیریت و صرفه جویی آب، افزایش بهره وری آبیاری، ارتقای وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه کشاورزان، کاهش سختی کار، کاهش استفاده از نهاده‌های کشاورزی و افزایش بهره­‌وری از مزایای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری است.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود سه هزار هکتار اراضی این شهرستان تجهیز و نوسازی شد، گفت: طبق پیش بینی‌های انجام شده برای مرتفع سازی بخش‌های زیر ساختی و تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی محمودآباد حدود 100 میلیارد تومان اعتبار لازم است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/226526/احداث-بازارچه-دائمی-گل-و-گیاه-در-محمودآباد
بستن   چاپ