يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

اشکور کانون توجهات نماینده ولی فقیه در مازندران، مطالبات مردم پیگیری می شود

اشکور کانون توجهات نماینده ولی فقیه در مازندران، مطالبات مردم پیگیری می شود
پیام مازند - عمده مطالبات اشکورات حل مشکلات راه ارتباطی ، ایجاد راهدارخانه ، اتصال الموت غربی به سپارده،کمبود امکانات بهداشتی ،تقویت برق ،حمایت از کشاورزی است.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - عمده مطالبات اشکورات حل مشکلات راه ارتباطی ، ایجاد راهدارخانه ، اتصال الموت غربی به سپارده،کمبود امکانات بهداشتی ،تقویت برق ،حمایت از کشاورزی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ اشکور نام درخشان در تاریخ ایران و اسلام، با وجود مواهب الهی و منابع طبیعی و سرمایه‌های فراوان خدادادی، با مردمانی اصیل، شریف، متدین، زحمتکش، عالم‌پرور و شهیدپرور. قطعا آن‌مقدار که کوه‌های زیبا و سربه فلک کشیده اشکور مرتفع و بلند است نام و آوازه علما، دانشمندان و نخبگانی که در سراسر کشور بلکه در همه‌ی جهان به ویژه در حوزه‌های علمیه قم، نجف، مشهد، کربلا، سامرا و ... با پسوند اشکوری بودند و هستند بلندتراست.
علاوه بر آن وجود صنعتگران، هنرمندان، تولید کنندگان اعم از دامداران، باغداران، کشاورزان و... بر غنا و سرمایه‌های این منطقه بابرکت افزوده است. 
آن‌چه که در اذهان و خاطرات مردم قدرشناس اشکور ماندگار و در تاریخ اشکور نقطه عطف شده است سفر رئیس دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله محمدی گلپایگانی در دهه‌ی هفتاد شمسی به اشکور بوده است؛ در پیرو آن سفر که چند روز طول کشیده است خدمات متعددی را در حوزه‌های مختلف راه، برق، مخابرات، مساجد، مدارس، خانه‌های عالم، خانه‌های بهداشت حتی تأسیس درمانگاه و ... شاهد بودیم.
بعد از سفر آیت‌الله محمدی گلپایگانی مسئولان فراوانی به اشکور سفر کردند، اما نتایج و برکات سفر خردادماه آیت‌الله محمدی لائینی نماینده محترم ولی فقیه در استان مازندران نیز متمایز از سفر‌های دیگر است.
آیت‌الله محمدی لائینی که توجه ویژه‌ای به رامسر و نقاط دوردست استان دارد همان‌گونه که سال گذشته ترجیح داد روز مازندران 14 آبان را کنار مردم عزیز رامسر باشد و در جشن روز مازندران در روستای سرلیماک شرکت و سخنرانی کرده است؛ در ایام ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و روز عید سعید قربان در دورترین نقطه استان مازندران یعنی اشکور موجی از امید را ایجاد کردند؛ با آن مردم شریف گفت‌و‌گو کند و درد دل آنان را شنیدند و توجه مدیران و مسئولان استانی و کشوری را به اشکور جلب کردند.
در این زمینه حجت الاسلام محمود علیخانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری صداوسیما گفت: هنوز مردم نجیب و خونگرم اشکور دستاورد‌های سفر‌های محرومیت زدایی حضرت آیت الله گلپایگانی مسول دفتر مقام معظم رهبری را در خاطر دارند و خدمات نظام جمهوری اسلامی در اشکور مرهون پیگیری‌های این علمای بزرگ است..
وی با اشاره به سفر نماینده ولی فقیه در استان مازندران از دهستان اشکور در نیمه خرداد بازدید‌های میدانی، نشست با اهالی و رصد مشکلات افزود: عمده مطالبات حل مشکلات راه ارتباطی، ایجاد راهدارخانه، اتصال الموت غربی به سپارده، کمبود امکانات بهداشتی، تقویت برق، حمایت از کشاورزی و حضور میدانی مدیران کل مرتبط در اشکور بوده است.
وی با انتقاد از تعلل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: مسیر اصلی این دهستان از استان گیلان و بخش رحیم آباد است و در فاصله 120 کیلومتری از شهر رامسر قرار دارد، وضعیت جاده، حفاظ و ایمنی بویژه در فصل زمستان ضرورت ایجاد یک راهداری در اشکور ضروری است و پیگیری این اداره کل کافی نبوده و مورد انتقاد اهالی است.
حجت اللاسلام علیخانی گفت: سفر اخیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تخصیص یک دستگاه آمبولانس و حل مشکلات مرکز جامع سلامت اشکور در ادامه پیگیری‌های آیت الله لایینی به اشکور است.
وی افزود: پیگیری مشکلات اشکور توسط شخص آیت‌الله محمدی لایینی از مدیران استانی ادامه دارد و از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان نیز می‌خواهیم خدمت مستمر به مردم دهستان اشکور را در اولویت کار خود قرار دهند.


نظرات شما