پیام مازند - ایرنا / فرمانده انتظامی تنکابن از وقوع درگیری میان دو برادر در شهر شیرود این شهرستان خبر داد که در پی آن، برادر کوچکتر جان خود را از دست داد.
سرهنگ بهادر دیلمی، فرمانده انتظامی تنکابن اعلام کرد که شامگاه دوشنبه در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع درگیری منجر به قتل در یکی از محلات شهر شیرود، بلافاصله مأموران انتظامی و پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
بازار ![]()
وی افزود: با حضور مأموران در صحنه و انجام بررسیهای اولیه مشخص شد بر اثر درگیری میان دو برادر، برادر بزرگتر 39 ساله با سلاح سرد، برادر کوچکتر 32 ساله خود را به قتل رسانده است.
فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن گفت: مأموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، قاتل را در کمتر از چند ساعت شناسایی و دستگیر کردند.
سرهنگ دیلمی در پایان خاطرنشان کرد: علت دقیق وقوع این حادثه در دست بررسی است، اما بر اساس بررسیهای اولیه، هر دو برادر دارای مشکلات روحی و روانی بودهاند.