چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

همدردی مادران شهدای مازندرانی در چهلم مدافع امنیت

همدردی مادران شهدای مازندرانی در چهلم مدافع امنیت
پیام مازند - همزمان با چهلمین روز از حماسه آفرینی مدافعان امنیت، جمعی از مادران و همسران و خواهران شهدای مازندران با خانواده شهید ابوالفضل مقدسی دیدار کردند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - همزمان با چهلمین روز از حماسه آفرینی مدافعان امنیت، جمعی از مادران و همسران و خواهران شهدای مازندران با خانواده شهید ابوالفضل مقدسی دیدار کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ به مناسبت چهلمین روز از حماسه آفرینی مدافعان امنیت، جمعی از مادران و همسران و خواهران شهدای مازندران به دیدار مادر شهید ابوالفضل مقدسی رفتند.
این نشست صمیمانه، فراتر از یک دیدار دلجویی بود؛ تبادل عهدی ناگسستنی میان بانوانی بود که داغ دارند، اما با اقتدار تمام، میراث دار خون پاک فرزندانشان در برابر فتنه‌ها ایستاده‌اند.
مادران در این دیدار بر این تأکید داشتند که شهادت نه پایان، که آغازگر صلابت ملی است.
در این دیدار که با حضور جمعی از خانواده‌های معزز شهدا برگزار شد، محور اصلی گفت‌و‌گو، نه بر تسلی، بلکه بر همدردی مادران قهرمان در مسیر حفظ آرمان‌ها متمرکز بود.
مادر شهید ابوالفضل مقدسی گفت: «من برای پسرم گریه نمی‌کنم، برای آینده‌ای که او تضمین کرد، می‌بالم. شهادتش، رمز عبور ماست.» این کلام، با استقبال و همدردی عمیق سایر مادران حاضر رو‌به‌رو شد، که خود نیز سرافرازانه داغ عزیزانشان را نگهبان راه انقلاب دانستند.
یکی از مادران مهمان در این نشست تأکید کرد: داغ تو، داغ ماست. اما این داغ، نام ما را با نام قهرمانان تاریخ گره زده است.
ایستادگی این مادران و همسران و خواهران شهید، پاسخ نهایی به هر فتنه‌ای است و میراث شهدا در قلب تک تک آن‌ها زنده می‌ماند و این ایمان، سنگ بنای قوی تری برای صلابت سرزمین خواهد بود.
شهید مدافع وطن، ابوالفضل مقدسی متولد سال ۱۳۸۰، در تاریخ ۱۸ دی ماه امسال با نقشه دشمنان خارجی به دست مزدوران داخلی به شهادت رسید.
او از ۲۱ سالگی به عضویت نیروی انتظامی درآمد و به عنوان کادر یگان ویژه در تهران فعال بود.
سیده حکیمه موسوی گزارش می‌دهد
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما