پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

گشایش نمایشگاه گل و گیاه زینتی در قائم شهر

گشایش نمایشگاه گل و گیاه  زینتی در قائم شهر
پیام مازند - نمایشگاه گل و گیاه، معرفی دستاورد‌ها و توانمندی‌های فعالان این حوزه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی قائم شهر گشایش یافت.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نمایشگاه گل و گیاه، معرفی دستاورد‌ها و توانمندی‌های فعالان این حوزه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی قائم شهر گشایش یافت.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیر برگزاری نمایشگاه گفت: پانزدهمین نمایشگاه گل وگیاه مازندران شامل انواع گل‌های زینتی، آپارتمانی و فضای باز در۷۶ غرفه به تماشا گذاشته شد.
علی بساطی، تنوع و کیفیت تازه‌های تولید گل وگیاه در فضایی چشم نواز و زیبا را از ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه گل وگیاه زینتی عنوان کرد که با استقبال بازدید کنندگان رو‌به‌رو شد.
وی با قدردانی ازحضور فعالان این حوزه، عرضه صنایع دستی و سوغات ایران در فضاو سالنی مجزا را دیگر مشخصه بارز این رویداد نمایشگاهی نام برد که در قالب ۹۴ غرفه در کنار نمایشگاه گل وگیاه در قائم شهر شروع به کار کرده است.
بساطی یادآورشد: نمایشگاه گل و گیاه مازندران تا سوم اسفند از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مازندران درقائم شهر پذیرای هم استانی‌ها است.


نظرات شما