پیام مازند - فرمانده انتظامی شهرستان نور از اجرای عملیات گسترده آزادسازی اراضی منابع طبیعی و تخریب بناهای غیرمجاز در منطقه بلده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، فرمانده انتظامی شهرستان نور از عملیات آزادسازی اراضی منابع طبیعی و تخریب ساختوسازهای غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد این اقدام در راستای برخورد با متصرفان اراضی ملی انجام شده است.
سرهنگ سعید مهدوی گفت: اجرای قانون حفظ و حراست از اراضی ملی با پیگیری اداره منابع طبیعی و دستور قاطع دادستان شهرستان در دستور کار قرار گرفت و مأموران انتظامی با حضور در منطقه بلده، نسبت به قلعوقمع دیوارکشیها و بناهای غیرمجاز اقدام کردند.
وی با اشاره به اینکه این مستحدثات بدون اخذ مجوزهای قانونی در اراضی ملی احداث شده بود، افزود: آزادسازی این اراضی یکی از مطالبات جدی مردم است و پلیس اجازه نخواهد داد سودجویان با دستاندازی به حریم عمومی و منابع طبیعی، به بیتالمال آسیب بزنند.
فرمانده انتظامی شهرستان نور در پایان گفت: برخورد با متصرفان غیرمجاز با قاطعیت و برابر قانون ادامه خواهد داشت؛ لذا از شهروندان درخواست میشود در صورت مشاهده هرگونه ساختوساز مشکوک در اراضی ملی، مراتب را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاعرسانی کنند.