يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

اگر تاریخ را فراموش کنیم، رسانه‌های معاند جای جلاد و شهید را عوض می‌کنند

اگر تاریخ را فراموش کنیم، رسانه‌های معاند جای جلاد و شهید را عوض می‌کنند
پیام مازند - مدیر حوزه علمیه مازندران در اجتماع مردمی جویبارگفت: مقاومت؛ اصلی است که نمی‌توان درباره آن با افکار عمومی معامله کرد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیر حوزه علمیه مازندران در اجتماع مردمی جویبارگفت: مقاومت؛ اصلی است که نمی‌توان درباره آن با افکار عمومی معامله کرد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، حجت الاسلام اسماعیل زاده مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق تاریخ اسلام و تاریخ معاصر گفت: اگر جامعه‌ای تاریخ خود را نشناسد، رسانه‌ها و جریان‌های تحریف‌گر می‌توانند جای جلاد و شهید را عوض کنند و با بازی با واژه‌هایی همچون «صلح» و «مشورت»، افکار عمومی و نسل جوان را به سمت دیگری سوق دهند.
وی افزود: اگر تاریخ را دقیق نخوانیم، ممکن است با بازی با واژه‌ها و مفاهیمی همچون «صلح شرافتمندانه» و «مشورت با مردم»، افکار عمومی به سمت دیگری هدایت شود.
مدیر حوزه علمیه مازندران همچنین درباره استناد برخی جریان‌ها به مشورت پیامبر اکرم (ص) با مردم بیان کرد: پیامبر اسلام (ص) اهل مشورت بود، اما در مسائل اجرایی و برخی تدابیر و راهبرد‌های نظامی با اصحاب مشورت می‌کرد، اما اصل دین، رسالت، مقاومت و مقابله با ظلم، موضوع رأی‌گیری نبود. کسی که تاریخ صدر اسلام را نداند، ممکن است با همین واژه‌ها و اصطلاحات، نسل جوان را دچار خطای محاسباتی کند.
حجت‌الاسلام اسماعیل‌زاده با اشاره به گزارش برخی مبلغان اعزامی به کشور‌های مختلف گفت: در نشست اخیر قم، برخی استادان حوزه که پس از جنگ دوازده‌روزه و تحولات اخیر به کشور‌های مختلف سفر کرده بودند، از تغییر نگاه مردم و نخبگان برخی کشور‌ها نسبت به ایران سخن گفتند؛ به‌گونه‌ای که در برخی موارد، افرادی که پیش‌تر دیدار با آنان دشوار بود، خود برای ارتباط و گفت‌و‌گو پیش‌قدم شده بودند


نظرات شما