سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
فرهنگی

فعالیت ۴۵۲ کانون محله‌ای در مازندران

فعالیت ۴۵۲ کانون محله‌ای در مازندران
پیام مازند - ۴۵۲ کانون محله‌ای خدمت رضوی در مازندران فعالیت دارند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - 452 کانون محله‌ای خدمت رضوی در مازندران فعالیت دارند.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، مدیر کانون‌های خدمت رضوی مازندران از قرار گرفتن این استان در جمع چهار استان برتر کشور خبر داد و گفت: شمار کانون‌های محله‌ای استان به 452 کانون افزایش یافته است.
قاسم عزیززاده‌گرجی با اشاره به آخرین ارزیابی عملکرد کانون‌های خدمت رضوی کشورگفت: این ارزیابی مربوط به عملکرد کانون‌ها در فاصله شهریور 1404 تا شهریور 1405 بوده که بر اساس نتایج آن، مازندران در جمع چهار استان برتر کشور قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه توسعه کانون‌های محله‌ای یکی از محور‌های مهم فعالیت کانون‌های خدمت رضوی در استان بوده است افزود: مازندران از لحاظ شمار کانون‌های محله‌ای در رتبه نخست کشور قرار دارد و در یک سال گذشته نیز روند توسعه این کانون‌ها ادامه داشته است.
مدیر کانون‌های خدمت رضوی مازندران تاکید کرد: شمار کانون‌های محله‌ای استان از 363 کانون در شهریور سال 1404، به 452 کانون در شهریور 1405 افزایش یافته است که نشان‌دهنده گسترش شبکه خدمت‌رسانی در محلات مختلف استان است.
عزیززاده‌گرجی همچنین از افزایش قابل توجه کانون‌های تخصصی در مازندران خبر داد و گفت: شمار این کانون‌ها نیز در این مدت از 170 کانون به 330 کانون رسیده است.
وی با بیان اینکه نتایج ارزیابی اخیر در نشست کانون‌های خدمت رضوی کشور در مشهد مقدس ارائه شده است گفت: قرار گرفتن مازندران در جمع استان‌های برتر کشور، نتیجه تلاش خادمیاران رضوی، کانون‌های محله‌ای و تخصصی و مجموعه عوامل اجرایی کانون‌های خدمت رضوی استان است..
عزیززاده‌گرجی ابراز امیدواری کرد روند توسعه کانون‌های خدمت رضوی در محلات و حوزه‌های تخصصی مازندران ادامه پیدا کند و ظرفیت‌های موجود بیش از گذشته در مسیر خدمت‌رسانی به مردم به کار گرفته شود.


نظرات شما