دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵
گفتگو

دستگیری مالخر در ساری و کشف اموال مسروقه

دستگیری مالخر در ساری و کشف اموال مسروقه
پیام مازند - فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری یک مالخر در عملیات مأموران پایگاه آگاهی ساری خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری یک مالخر در عملیات مأموران پایگاه آگاهی ساری خبر داد.

پیام مازند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران ، فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری یک مالخر در عملیات مأموران پایگاه آگاهی ساری خبر داد و گفت: متهم به ۵ فقره سیم کابل‌ها اعتراف کرده است.
سرهنگ علی قیصری در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی در حوزه استحفاظی پایگاه آگاهی، موضوع در دستور کار مأموران پایگاه آگاهی قرار گرفت و با انجام اقدامات اطلاعاتی و شگرد‌های پلیسی، هویت یک مالخر شناسایی شد.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی قضائی، متهم را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و در تحقیقات تخصصی، وی به ۵ فقره اقلام مسروقه اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری در پایان با تأکید بر استمرار برخورد قاطع پلیس با سارقان و مالخران، از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدار‌های انتظامی و رعایت نکات پیشگیرانه، در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را در اسرع وقت به پلیس اطلاع دهند.


نظرات شما