دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

یوزپلنگ طلایی لوکارنو به فیلم ژاپنی رسید | یک جایزه برای فیلم کوتاه ایرانی

یوزپلنگ طلایی لوکارنو به فیلم ژاپنی رسید | یک جایزه برای فیلم کوتاه ایرانی
پیام مازند - فیلم «دو فصل، دو غریبه» به کارگردانی شو میاکه، جایزه اصلی جشنواره لوکارنو، یوزپلنگ طلایی بهترین فیلم بخش رقابتی ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فیلم «دو فصل، دو غریبه» به کارگردانی شو میاکه، جایزه اصلی جشنواره لوکارنو، یوزپلنگ طلایی بهترین فیلم بخش رقابتی بین‌المللی این رویداد سینمایی را به دست آورد و یک جایزه هم به فیلم کوتاه ایرانی رسید.
به گزارش ایسنا، هفتاد و هشتمین دوره جشنواره لوکارنو در کشور سوئیس به کار خود پایان داد و فیلم «دو فصل، دو غریبه» که جایزه اصلی بهترین فیلم را به خود اختصاص داد، با استقبال گرم منتقدان روبرو شد.
این فیلم داستان دو نفر را روایت می‌کند که کنار دریا با هم آشنا می‌شوند.
این فیلم بر اساس رمان مصور ژاپنی «آقای بن و کلبه اسکیمویی‌اش، منظره‌ای از ساحل» اثر یوشیهارو تسوگه ساخته شده است.
همچنین فیلم کوتاه «کور در چشم» ساخته عاطفه خیرآبادی و مهراد سپه نیا و محصول مشترک ایران و آلمان جایزه بهترین فیلم کوتاه بخش یوزپلنگ فردا را دریافت کرد.
ریتی پان، رئیس هیات داوران جشنواره لوکارنو و اعضای هیئت داوران شامل جوسلین بارنز، اورسینا لاردی، کارلوس ریگاداس و رنه سوتندیک، جایزه ویژه هیات داوران را به فیلم «حلزون سفید» ساخته السا کرمزِر و لوین پیتر محصول مشترک اتریش و آلمان اعطا کردند و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره هم به ماریا ایمبرو و میخائیل سنکوف برای بازی در این فیلم رسید.
داستان فیلم «حلزون سفید» درباره مدل بلاروسی است که رویای فعالیت حرفه‌ای در چین را دارد و به تدریج به یک داستان عاشقانه میان دو فرد غریبه تبدیل می‌شود.
مانولا مارتلی و آنا ماریجا وزلچیچ برای بازی در فیلم «خداوند کمک نمی‌کند» ساخته هانا جوشیچ نیز موفق به کسب جایزه بازیگری از لوکارنو شدند.
جایزه بهترین کارگردانی به عباس فاضل برای فیلم «داستان‌های سرزمین زخم‌خورده» تعلق گرفت، در حالی که «برگ خشک» ساخته الکساندر کوبرید، تقدیر ویژه هیات داوران را دریافت کرد.
در بخش فرعی و مهم «فیلمسازان اکنون» جشنواره که به استعدادهای نوظهور اختصاص دارد، جایزه پوزپلنگ طلایی بهترین فیلم به «مو، کاغذ، آب» ساخته نیکولا گراو و ترونگ مین کی محصول مشترک، بلژیک، فرانسه و ویتنام اعطا شد.
چسیلیا کانگ جایزه کارگردان نوظهور را برای فیلم «پسر بزرگ» کسب کرد. این فیلم داستان مهاجرت یک خانواده کره‌ای به آرژانتین در جستجوی زندگی بهتر را روایت می‌کند.
لوان گلباخیانی برای بازی در فیلم «جلوی خورشید را بگیر» ساخته ژاکلین زوند نیز مورد تقدیر قرار گرفت، همچنین «عزیز» ساخته مارگرینتا اسپامپیناتو هم دو جایزه ویژه هیات داوران «Cine+» و جایزه بازیگری این بخش را برای اورورا کواتروچی به ارمغان آورد.
امسال جکی چان، ستاره کهنه‌کار سینمای رزمی، جایزه افتخاری جشنواره لوکارنو را طی مراسمی در میدان اصلی شهر (Piazza Grande) دریافت کرد.
هفتاد و هشتمین دوره جشنواره لوکارنو از 6 تا 16 آگوست 2025 (15 تا 25 مردادماه) در کشور سوئیس برگزار شد.


نظرات شما