پیام مازند - فرماندار جویبار گفت: 30 درصد خاویار کشور در این شهرستان تولید و علاوه بر تأمین نیاز داخلی به چند کشور جهان صادر میشود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، فرماندار جویبار از سهم 30 درصدی این شهرستان در تولید خاویار کشور خبر داد و گفت: محصولات تولیدی علاوه بر عرضه در سطح ملی، به چند کشور جهان نیز صادر میشود.
محمد مدانلو با اشاره به اجرای سیاستهای اقتصاد دریا محور در چارچوب برنامه هفتم توسعه و تأکیدات دولت چهاردهم، گفت: در سالهای اخیر، پنج مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با ظرفیت تولید 45 تن خاویار و 2500 تن گوشت ماهیان خاویاری در جویبار راهاندازی شدهاند که برخی از آنها هماکنون در حال تولید هستند.
وی افزود: بزرگترین مرکز پرورش و تولید ماهیان خاویاری کشور، مجموعه قرهبرون، در شهرستان جویبار فعال است و بیشترین حجم تولید خاویار ایران را به خود اختصاص داده است.
فرماندار جویبار همچنین از پیشرفت 70 درصدی کارخانه فرآوری محصولات شیلاتی در شرکت قرهبرون خبر داد و گفت: با حمایت از این واحد، شاهد فرآوری محصولات شیلاتی برای صادرات و مصرف داخلی خواهیم بود که نقش مهمی در جلوگیری از خامفروشی و ارزآوری برای کشور دارد.
مدانلو با اشاره به ظرفیتهای گسترده شیلاتی شهرستان، یادآور شد: سالانه 12 هزار تن انواع محصولات شیلاتی در جویبار تولید و روانه بازار مصرف کشور میشود.
وی در ادامه گفت: در 21 کیلومتر از ساحل جویبار، پنج صیدگاه پره ماهیان استخوانی فعال هستند که برای بیش از 500 نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کردهاند.