پیام مازند - فارس /سایت عربستانی رقابت سردار آزمون و سالم الدوسری برای کسب جایزه بهترین بازیکن سال آسیا را «جدال حساس ایران و عربستان» نامید.
سردار آزمون، مهاجم ملیپوش کشورمان در کنار سالم الدوسری، ستاره الهلال جزو 3 نامزد نهایی کسب جایزه بهترین بازیکن سال آسیا شد تا سایت اسپورت سعودی امروز در گزارشی با عنوان «جدال حساس ایران و عربستان در فوتبال» از اهمیت این جایزه بزرگ برای دو کشور خبر دهد.

بازار

الدوسری فصل گذشته این جایزه را برای عربستان بالای سر برد ولی ایران بیش از 20 سال است که نتوانسته این جایزه را کسب کند.
آزمون در فصل گذشته با شباب الاهلی دبی درخشش خیره کنندهای داشت و موفق شد 3 گانه تاریخی(لیگ، جام حذفی و سوپرجام) را کسب کرد و برنده جایزه توپ طلای بهترین بازیکن سال امارات شد.

سایت سعودی مینویسد که سردار آزمون در سال 2025 در 50 بازی باشگاهی و ملی 31 گل به ثمر رسانده و 10 پاس گل داده و در مقابل سالم الدوسری در 55 بازی باشگاهی و ملی 32 گل به ثمر رسانده و 15 پاس گل داده است.براساس پیش بینی سایت اوپتا، بنا به آمار ارائه شده از دو ستاره ایرانی و عربستانی شانس آزمون برای کسب جایزه بهترین بازیکن سال آسیا 45 درصد اما در مقابل شانس سالم الدوسری 55 درصد است.