پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری؛

بازار مرغ تا رسیدن به آرامش کامل روزانه نظارت و پایش می‌شود

بازار مرغ تا رسیدن به آرامش کامل روزانه نظارت و پایش می‌شود
پیام مازند - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از نظارت و پایش روزانه بازار مرغ تا رسیدن به آرامش کامل بازار خبر داد. ‎
  بزرگنمايي:

پیام مازند - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از نظارت و پایش روزانه بازار مرغ تا رسیدن به آرامش کامل بازار خبر داد. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، محمد ابراهیم تولایی در چهاردهمین جلسه کمیته اقدام مشترک استان با اشاره به تشکیل پرونده برای 18 واحد مرغداری و کشتارگاه متخلف و مسؤولان فنی این واحدها، اظهار کرد: جلوی اخلال در نظام اقتصادی استان را می‌گیریم و با هرگونه تخلف و زیاده‌خواهی برخورد خواهیم کرد.
وی ادامه داد: هیچ دلیل ندارد برای احقاق حقوق مردم کوتاهی داشته باشیم و در این مسیر در برابر تهدیدها کوتاه نیامده و تسلیم نمی‌شویم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: میزان فروش روزانه مرغ با قیمت مصوب به تفکیک شهرستان و فروشگاه رصد و پایش می‌شود و هر واحد مرغداری، فروشگاه یا کشتارگاه که در تحویل و توزیع مرغ با قیمت مصوب کوتاهی داشته باشد برخورد قانونی می‌کنیم.
تولایی تصریح کرد: فروشگاه‌های منتخب در شهرستان‌های استان نسبت به توزیع مرغ با قیمت مصوب اقدام می‌کنند و لیست فروش روزانه توسط فرمانداری‌ها، تعزیرات و جهاد کشاورزی رصد و پایش می‌شود.


نظرات شما