پیام مازند - در نشست شورای تعاون استان مازندران با تأکید بر رتبه نخست استان در تشکیل تعاونیها، از پرداخت تسهیلات گسترده به بخش تعاونی و سهم قابل توجه این بخش در صادرات سال گذشته خبر داده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، در جلسه شورای تعاون استان، معاون هماهنگکننده اقتصادی استاندار مازندران گفت: از مجموع ۴۰۰ میلیون دلار صادرات سال گذشته استان، ۱۴۲ میلیون دلار توسط تعاونیهای مازندران محقق شده است.
تولایی همچنین تصریح کرد که در دولت کنونی یک ممیز هفت دهم همت تسهیلات در قالب حمایتهای مالی به تعاونیهای استان پرداخت شده است.
وی بر آمادگی کامل دستگاه اجرایی برای حمایت ویژه از کشاورزان و دامدارانی که در اثر سیلهای اخیر دچار خسارت شدهاند، تأکید کرد.
تولایی با اشاره به چالشهای اداری، روند فعلی صدور مجوزها را در سطح استانی و ملی غیرمنطقی ارزیابی کرد و بر لزوم بازنگری در این فرآیندها تأکید نمود.
تأکید نماینده قائمشهر بر اولویت اشتغال و سودآوری
در همین راستا عباسی، نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه هدف نهایی تعاونیها باید افزایش تولید، اشتغالزایی و سودآوری باشد، خواستار رفع سریع موانع پیش روی تعاونیها توسط مسئولین مربوطه شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: مازندران در رتبه نخست تشکیل تعاونیها در سطح کشور قرار دارد که در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در ۸ هزار تعاونی استان مشغول به فعالیت هستند که این امر نشاندهنده پتانسیل عظیم این استان در حوزه اقتصاد مشارکتی است.